Shapeshifters

"Shapeshifters" i Peppe, domaći zadatak pod radnim nazivom “House muzika”. Pregledali smo radove, a dobili su i ocenu – četiri minus. Prepisivanja nije bilo, radovi su predati u roku.
Veče je otvorio rezident “Bassment“ kluba - Peppe. Теk nekoliko ljudi na početku njegovog seta, taman toliko da ne kažemo da je klub bio prazan. House, disco, jazzy momenti – sve u svemu Peppeov fazon, koji je OK. U miksu smo između ostalih čuli “Keep me hanging on” i “That’s the way” numere, a videli smo i statične ljude u klubu, kao da su čekali shifterse da ih podignu (hm... pa tu ima neke logike?!). Stvari se uozbiljuju oko jedan posle ponoći, kada se "Bassment" napunio i nestrpljivo iščekivao nastup grupe "Shapeshifters".
Oni su deo klupskog mainstream-a. Njihove pesme ste, hteli to ili ne, morali da čujete na svakom koraku. Napravili su nekoliko uspešnih house numera i za kratko vreme stekli veliku popularnost.
“Lola’s theme”, “Incredible”, “Back to basics”… sasvim očekivan nastup, miks njihovih hitova pomešan sa ostatkom house, deep house produkcije. Možemo reći da su uspeli da nas dobro zagreju i pored hladnog vremena u "Bassmentu".
Max Reich i Simon Marlin su delom uspeli da nam prenesu malo magije kojom su očarali sve zaljubljenike klupskog house zvuka

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati ovde.

Aleksandar Salapura

Pogledajte još