Poroci horoskopskih znakova

Ovan: Kao izraziti vatreni individualac ​​privučen je i alkoholom i cigaretama , a kad se tome posveti , nije ga lako odgovoriti . Naročito zbog tvrdoglavog stava da se pušenjem oslobađaju viška stresa. Ovnovi izgledaju sebi prilično glamurozno s cigaretom u ruci.

Bik: Bik je stabilan karakter, ali kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo ili njeno telo. Ugađanje čulima je uvek na prvom mestu, tako da je lako zamisliti Bika koji previše voli dobru čašicu.

Blizanci: Često menjaju raspoloženja što je obično praćeno raznim porocima, poput “lančanog pušenja”, a ako im posao i malo zavisi od računara i Interneta, možete biti sigurni da će noći provoditi pre pred ekranom nego u krevetu.

Rak: Rakovi su pod velikim uticajem Meseca, što ih vodi prema alkoholu i tabletama. Bes neretko potiskuju velikim količinama hrane, a uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Rečju , oprez s njima.

Lav: Po definiciji veruje u svoju besmrtnost, pa su svi poroci dobrodošli, od kocke i seksa do pušenja i prekomernog pijančenja.

Devica: Devica može biti najveći radoholičar jer prilično opsesivno pristupa svim stvarima u životu, a čim stvari krenu pogrešnim smerom, stiže i potreba za alkoholom i tabletama za smirenje.

Vaga: Vaga ,sa druge strane, voli da pobegne od ružne stvarnosti u alkohol, a ni lake droge nisu joj strane. Međutim, za razliku od ostalih, lako se navuku i na vežbanje, pa treniraju do iznemoglosti.

Škorpija:
Nosi titulu najvećeg zavisnika od seksa u Zodijaku, a uz to obično dolaze i potoci alkohola. Cigarete su omiljeni porok iz praktičnog razloga održavanja linije, kako ne bi morali na dijete.

Strelac:
Strelac, kao i Lav, ima stav besmrtnika pa mu ni jedan porok nije stran, a najčešće se nalaze u problemima s novcem zbog zavisnosti od putovanja koja baš i nisu prikladna za njihov džep.

Jarac:
Jarac je najmanje sklon porocima od svih znakova Zodijaka, jedino cigarete po njima ne spadaju u zavisnosti. Druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da trebalo da su mršavi i lepi.

Vodolija:
Vodolija istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do bauljajućih likova koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.

Riba: Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koji osećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki hronični fizički bol, zavisnost od tableta je neizbežna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.

Izvor: novimagazin

Pogledajte još