fbpx

NOVE JELENINE OPTUŽBE: Karleuša je kriv za nestanak čoveka na Moravi!

Ovog puta je iznela informaciju o navodnom nestanku jednog čoveka u Moravi.

- Znaš li ti šta je on radio?! Najgore udbaške metode, vezivao je ljude za radijator! Ona serija "Porodično blago"... to je napravljena parodija na istinit događaj, samo što oni tada nisu imali pravo da čačkaju u to, zbog vlasti, pa su napravili kao komediju! Jelena Pavić je iz tog kraja. Ona i njen muž Siniša Pavić su pisali to, pričala je Golubovićeva Čupi.

- Da ti pitaš te porodice... Jednom je otišao bubreg, slezina, jedan je otišao u narkomaniju... Oni su ih tukli (Dragan Karleuša i njegovi ljudi, prim. aut.), pa je neko završio u Moravi! Navodno, slučajno. Ja ne verujem da je to bilo "slučajno", ozbiljnim tonom iznela je Jelena.

- Jednog čoveka držali su pet dana bez vode i bez hrane! Na kraju je ušao jedan policajac i rekao mu je: "E, aj sad mi reci gde je blago, podelićemo po pola!". Peti dan je on rekao gde je zakopao blago. To životinje ne bi radile... Bile su i u novinama slike čoveka kog su tukli po tabanima! Mom stricu, koji je jedan od retkih koji je uspeo da pobegne iz logora, vadili su ligamente i stopala! Ti treba da vidiš te snimke. I ne samo da je uzeo to što je bilo u ćupu, nego i sve ostalo pošto se Karleuša bavi numizmatikom - objašnjavala je Golubovićeva Čupi.

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.