fbpx

U čemu je problem s vašim muškarcem?

Sebični muškarci su najgori za vezu. Ne misle ni na koga drugog do samo na sebe, nikada vas ne stavljaju na prvo mesto i uvek ugađaju najpre sebi pa svima ostalima. Ovo su ujedno potvrdili i stručnjaci koji napominju kako postoji niz razloga zbog kojih se muškarci ponašaju kao sebičnjaci. Ovo su neki od njih.

Ne znaju šta rade

Mnogi ljudi vrlo često nisu svesni svog ponašanja, a ista stvar je i sa sebičnjacima. Baš zbog toga svom muškarcu treba da skrenete pažnju na ponašanje, a po njegovoj reakciji ćete znati da li je spreman na promene ili ne. Ukoliko nije, dobro razmislite šta vam je činiti.

Ne zna za bolje

Katkad su muškarci svesni da njihovo ponašanje i nije najbolje, ali prosto nisu sposobni da ga promene jer niti znaju kako, niti umeju. Sebičluk je uglavnom deo nečije prirode i teško ga je iskoreniti.

Druga žena

Katkad se ne radi o karakternoj osobini, već o nezainteresovanosti jer se na vašem putu našao neko drugi, tačnije neka druga. Muškarac kada upozna drugu ženu, potpuno se hipnotiše njome, čak toliko da vi postajete manje bitni i tek usputna zabava.

Nemaju uzore

Pojedini muškarci nemaju uzore od kojih bi mogli da nauče sve što treba, već se ugledaju na svoje prijatelje ili ljude od kojih ne mogu mnogo toga da nauče. U tim slučajevima oni imaju potpuno pogrešnu predstavu o životu, zbog čeka konstantno prave greške. Takav muškarac svakako da nije dobar za vezu.

Ne dopadate mu se

Poslednje moguće rešenje zbog kojeg se ponaša kao da ga briga za sve i svakoga jeste to da mu se jednostavno ne dopadate. To je, takođe, jedan od razloga zbog kojih može da se ponaša hladno, bezobzirno i nezainteresovano. U tom slučaju, vreme je da krenete dalje i da svoju sreću potražite na nekom drugom mestu.

Izvor: b92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.