LŠ: Boateng veruje u pobedu Bajerna u Mančesteru

Fudbaler Bajerna Žerom Boateng rekao je danas da njegov klub ima kvaliteta da pobedi Mančester siti u gostima.

"Želimo da se vratimo iz Mančestera sa sva tri boda, siguran sam da imamo kvaliteta za to", rekao je Boateng nemačkim medijima.

Predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekao je danas da njegov klub ima bolji finansijski model od većina klubova u Evropi, pa i od Mančester sitija.

"Naš finansiski model je baziran na finansijskom fer pleju. Naš sistem je bolji od njihovog. Mi se sami finansiramo, ne zavisimo od tajkuna. Ne želim da se ovo shvati kao kritika, ne kritikujem Mančester siti samo iznosim svoje mišljenje", rekao je Rumenige.

Bajern Minhen je u prvoj utakmici grupe D pobedio moskovski CSKA sa 3:0, a Mančester siti je u gostima savladao Viktoriju Plzen istim rezultatom.

U drugoj utakmici grupe D Lige šampiona sutra od 18.00 igraće CSKA Moskva i Viktorija Plzen, a obe ekipe se nadaju prvim bodovima u najelitnijem evropskom takmičenju.

Ovaj meč će se igrati u Sankt Peterburgu na stadionu Zenita umesto u Moskvi.

CSKA nema pobedu u poslednja tri meča ruske lige i trenutno se nalazi četvrtom mestu na tabeli sa pet bodova manje od vodećeg Zenita. U ruskoj ekipi se, takođe, nadaju da će konačno i zatresti mrežu protivnika, jer 279 minuta nisu postigli gol.

Beta

Pogledajte još