POTRESNA ISPOVEST KLEOPATRE: Kako sam postala žena!

0

Od momenta kada se prvi put pojavila na televiziji i predstavila kao Kleopatra, “kraljica među prorocima”, ova osoba izazvala je brojne kontroverze u vezi s tim da li je promenila pol.

Ono što je ostalo nepoznato je da je priznala promenu pola novinaru Nebojši Tošiću iz sarajevskog lista „As“, ali pod imenom Dušica Ilić. Tako je 1985. Dušica ispričala kako je doživela tu operaciju i zauvek napustila identitet muškarca pod imenom Dušan. Nakon ovog intervjua, Kleopatra, odnosno Dušica, zauvek je zaćutala o operaciji promene pola.

Koštalo me je mnogo truda i živaca da me okolina prihvati ovakvu kakva sam. Išla sam da pevam iz mesta u mesto, iz kafane u kafanu, sa vašara na vašar. Bio je to mukotrpan i težak put, ali i jedini da preživim. Potajno sam želela da izvršim operaciju, da konačno postanem ono što jesam. Ali, moja želja nije bila dovoljna. Noćima sam plakala kada se vratim iz kafane, gde sam pesmom uveseljavala druge. Plakala sam od nemoći zbog saznanja da ću teško zaraditi novac za operaciju, da će možda mnogo godina proći pre nego što ostvarim svoju najveću i jedinu želju – otkrila je tada za „As“ Kleopatra, koja se pevanjem bavila kako bi sakupila novac za operaciju promene pola u nemačkom gradu Vizbadenu, a kako ni kao anonimna umetnica nije zarađivala dovoljno, put do ostvarenja tada najveće životne želje bio je trnovit.

Ceo tekst pročitajte na portalu ALO

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.