BlackBerry je nekada bio više od statusnog simbola, evo i zašto…

0

U 2009. godini skoro polovina telefona u Sjedinjenim Američkim Državama bili su BlackBerry uređaji, međutim, tržišni udeo kompanije danas iznosi manje od 3 odsto.

Pogledajte neke od razloga zašto je BlackBerry nekada bio više od statusnog simbola i zašto su ljudi voleli da ga koriste:

– Kada su drugi telefoni odustajali, BlackBerry nije. BB uređaji su bili retki koji su funkcionisali tokom terorističkog napada na Ameriku 11. septembra 2001. godine.

– Dobri stari BlackBerry je oduvek bio posmatran kao najbezbedniji telefon na tržištu.

– BB telefoni bili su savršeno dizajnirani za korišćenje jednom rukom.

– Prsti svih oblika i veličina mogli su bez problema da kucaju po velikoj tastaturi praveći znatno manje grešaka u poređenju sa onima koji su prelazili preko ekrana osetljivog na dodir.

– Produktivnost i komunikacija mejlovima oduvek su bili najjača strana BlackBerry uređaja. Kompanija je takođe prva postavila notifikacije o dolazećim mejlovima na svoj home screen

– S obzirom na to da je poslovna kultura činila samu srž BlackBerry uređaja, posedovanje jednog automatski je podizalo status korisnika.

– Baterija je trajala večnost – u poređenju sa onom na drugim telefonima sa ekranima osetljivim na dodir. BlackBerry: “Ne brinite ništa, preživećemo”

Izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.