Saveti jedne gejše: Oborite svog muškarca sa nogu

Pronašli smo za vas nekoliko saveta koje koriste gejše kako bi svog muškarca oborile sa nogu, ali ga i zadržale uz sebe, pa ih pročitajte u nastavku članka.

1. Idući put kada doživite orgazam, obavezno mu udelite kompliment i recite kako je on zaslužan za to. On će se osećati kao da je na sedmom nebu.

2. On treba da se oseća kao junak, a to ćete najlakše postići tako što ćete kada on učini nešto dobro za vas, dati mu doznanja da je uradio nešto dobro.

3. Pronađite mesto u spavaćoj sobi koje ćete posvetiti samo njemu i njegovoj muškosti. Taj deo možete ukrasiti njegovim golišavim fotografijama i na taj način mu dati do znanja da vam je još uvek privlačan. Naravno tu mogu da se nađu i pesme posvećene njemu, mirisne sveće i još neke sitnice koje vas vežu.

4. Ponekad dopustimo da nam druge stvari u životu preuzmu kontrolu nad nama. To su obično deca, posao, porodica, roditelji, prijatelji i ostali. Međutim, vi ste te koje u svakom trenutku trebate staviti svoga muža na prvo mesto i on vam bez obzira na sve treba da bude prioritet.

Izvor: Ženskikutak

Pogledajte još