Mlada "greškom" imala seks sa deverom!

0

Mlada iz autonomne regije Guangksi Zuang, koju su kineski mediji predstavili kao Huang, navodno se zabunom uspela poseksati sa deverom pa je potom "crnogorskoga kuma" tužila zbog silovanja, prenosi Šangai njuz.

Mlada i njen novopečeni suprug su devera tužili zbog silovanja, međutim sud je utvrdio da, barem iz pravnog ugla, nije učinio ništa pogrešno kad je uzeo ono što mu se nudilo

Huang je na sudu ispričala kako je u gluvo doba noći ustala jer je morala da obavi nuždu, pa pri povratku promašila sobu jer u mrklom mraku nije ništa videla.

Kada se vratila u krevet, počela je da mazi devera Ruana, što ga je trgnulo iz sna i podstaklo da uzme ono što mu se nudi.

Da je spavala s pogrešnim čovekom, shvatila je tek ujutro kada se probudila, pa je počela da vrišti i diže porodicu na noge kao i brojne zvanice koji su prenoćili na vikendici u kojoj je ceremonija i održana.

Huang je od devera najpre tražila odštetu u iznosu od 2500 evra, a kada je ovaj odbio to platiti, izvela ga je pred sud.

Na njegovu sreću, oslobođen je optužbe da ju je silovao jer je utvrđeno da je s njim spavala sopstvenom voljom i da se ni u jednom trenutku nije pretvarao da je njen novopečeni muž.

ALO!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.