Lepi Mića sabotirao igru: Farmeri ostali bez mesa i sredstava za higijenu

Upravo je Jelena otvorila veče sa imitacijom Miće. Njena gluma je bila u znaku psovki po kojima je pevač prepoznatljiv, a Golubovićeva nije odolela i zapevala je: „Zove Dinara...“. Sledeći su na redu bili Miss Svetlana i Ekrem Jevrić koji su imitirali jedno drugog. Ceca se u stilu poznatog farmera latila rakije i pozdravljala je svoje prijatelje putem kamera. Sa druge strane, Ekrem i nije baš najbolje shvatio zadatak jer se samo obukao kao Ceca, ali nije skinuo njeno ponašanje. Edin Škorić i Marijana Leontijević su bili sledeći par koji je jedno drugog imitirao. Bivši sportista je nasmejao sve farmere tako što je karikirao manekenkin kikotavi i česti smeh.

Među najboljim imitacijama tokom noći izdvojila se ona kada je Katarina Grujić „skinula“ ponašanje svog dragog Borisa Stamenkovića i kako se on ponaša dok govori na sastancima. Sa njom je u skeču učestvovala Romana Panić, koja je u ovom delu bila Marko Vukotić, koga je dobila po zadatku. Za razliku od svoje drage, Boris je bio nešto kraći u imitaciji Katarine i samo je skinuo njeno koračanje kada ustane. Farmeri koji su često u sukobu – Ivan Marinković i Sara Trajanović su imitirali jedno drugog. Marinković je odlično predstavio kako to izgleda kada Sara komanduje drugima. Jedna od najboljih imitacija, ako ne i najbolja bila je ona kada su Šeki Turković i Zorica Marković zamenili uloge. Ovaj dvojac je nasmejao farmere do suza jer su njih dvoje fenomenalno skinuli jednu od svojih raspava.

(old_image)

– Srce moje - govorio je Šeki u maniru Zorice Marković kada se ona trudi da ponizi suparnika u sukobu. I Markovićeva i Turković su dobili aplauze farmera, a slično je prošla i Divna Karleuša koja je imitirala već pomenutog Ivana.

Do suza je farmere nasmejao i Vajs koji je oduševio imitacijom Simonide Ačević, a Cecu je najviše nasmejalo kako je denser skinuo Simonidino „izranjanje“, odnosno situaciju kada ona ustaje sa stolice. Simonida je bila manje uspešna u imitiranju Vajsa, ali je i ona dobro predstavila ono po čemu je on prepoznatljiv i gledaocima i farmerima.

Suzani Perović desilo se ono o čemu Ekrem sanja, odnosno dok ga je imitirala, Ceca je učestvovala u ovom skeču, a plavokosa farmerka je ispipala Cecine grudi. Poznato je da je Jevrić opsednut poprsjem Miss Svetlane. Marko je bio Romana Panić, a Jelena Jovanović Edin Škorić.

Na kraju farmeri nisu dobili nagradu za obavljeni zadatak iako su izazvali veliki smeh, i to samo zbog toga što nisu svi učestvovali, odnosno, zato što Lepi Mića nije hteo da učestvuje u zadatku.

Izvor: Puls

Pogledajte još