Groovilicious

Dok se u Belgiji uveliko slavio festival "I love techno", mi smo u Beogradu slavili rođendan progressive house zvuka

Ovo je jedna od onih žurki koju je teško opisati rečima, zato što se reči energija i vajb teško prevode – one se osećaju. To je jedna od onih žurki kad shvatate zašto toliko volite elektronsku muziku i koliko vas ona tera da uživate i igrate. Ova žurka je dokaz da je DJ muzičar, a ne ’’puštač muzike’’, da je klub mesto gde osećate veliku količinu pozitivne energije kao nigde, i najmanje što možete da učinite jeste da se prepustite tom vajbu. To je jedna od onih žurki gde čujete odličan izbor muzike, i svi su došli da je čuju i da se zabave. Kinetic Vibe su na ovoj žurci odabrali najbolji i najpozitivniji progressive house, uz koji se ne sedi i ne stoji – uz njega se samo igra. To je muzika za telo i dušu.

Aleksandar, Bokee i Dacha su proslavili šesti rođendan ’’Groovilicious’’ emisije koja je išla svake srede na radiju ’’Venus’’. U svom šou, oni su uživo mixovali najbolji progressive house do kog su dolazili. Ova žurka je, kao i nekoliko prethodnih u "Barutani", "Plastic"-u i SKC-u, poklon svima  koji su pratili njihov zvuk i koji znaju da cene to što oni rade. Ulaz na žurku je bio besplatan, što je bio lep potez s njihove strane, ali velika gužva je učinila da ne možete baš najlagodnije da se prepustite progressive zvuku. Sve pohvale za osvetljenje koje je harmonično pratilo zvuk.

Lepo je videti pun SKC – toliko ljudi koji uživaju. Ne polazi svakome za rukom da napuni ovaj klub. Ako je njihov cilj bio da obrazuju publiku, učine da se ona lepo oseća, da je zaraze progressive zvukom i zabave, onda je njihova misija uspela. I nastavlja se.

Nada Veljković

Fotografije sa ovog event-a možete pogledati ovde.

Pogledajte još