Nekad najdeblji čovek na svetu upoznao ljubav svog života (VIDEO)

Mejson (52) iz Ipsviča u Safolku, koji je dnevno konzumirao 20.000 kalorija, izgubio je više od polovine svoje težine zahvaljujući operaciji ugrađivanja želudačnog bajpasa.

On je pre 10 godina upoznao je preko interneta Rebeku Mauntin iz Orandža kod Bostona, u američkoj saveznoj državi Masačusets. Rebeka je prva stupila sa njim u kontakt nakon što je na televiziji videla dokumentarac o Mejsonu i njegovoj borbi da se izbori sa ekstremnom gojaznošću.

"Gledala sam reportažu i odmah sam poželela da mu pomognem. On je divna osoba, izuzetno je pošten i otvoreno govori o teškoćama sa kojima se suočavao. To je znatno doprinelo našem odnosu", rekla je Rebeka.

I Pol je u emisji “This Morning” televizije Si-Bi-Es ispričao kako je tekla njihova sajber-veza.

"Naš prvi razgovor preko skajpa trajao je više od četiri sata. Imao sam utisak da se poznajemo godinama", kazao je on.

Najzad, posle nebrojenih sati razgovora preko skajpa i Fejsbuka, par se prvi put sreo.

"Kada sam je ugledao na aerodromu bila je lepša nego preko skajpa. Bilo mi je tako prirodno da se sretnem s nekim koga sam upoznao pre 10 godina", priča Pol.

On sada želi da se preseli u Ameriku i pomogne Rebeki u vođenju biznisa. Međutim, očajnički želi da se oslobodi viška kože od 50 kilograma, koji se pojavio nakon što je oslabio i koji mu onemogućava normalno kretanje, zbog čega je u invalidskim kolicima.

Lekar jedne njujorške klinike ponudio se da obavi tu operaciju besplatno, ali je Polu potrebno oko 19.000 dolara za postoperativnu negu i boravak u bolnici. On smatra da će ta operacija biti presudna za njegovu vezu sa Rebekom.

"Pitanje koje sebi postavljam glasi da li će ona hteti da bude sa mnom bez obzira na ishod te intervencije i da li ću ostatak života provesti u invalidskim kolicima", kaže Pol kroz suze.

Međutim, gospođica Mauntin je sigurna u svoja osećanja.

"Ja volim njega onakvog kakav je sada, a kakav će biti posle operacije, nije bitno. Ja samo želim da on ostvari svoj cilj", izjavila je rebeka.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.