"Hi - Files Show" sajam audio i video tehnike

Proizvođači gramofona, pojačala i zvučnika, među kojima su: "Beyond Frontiers Audio" zajedno sa firmom "Audio san" iz Hrvatske, "Dayens", "Soulines", "Pointe", "Finel" i "FTA", predstaviće svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu.

Ovo će biti retka prilika da se domaća publika upozna sa radom srpskih AV firmi koje uglavnom izlažu na sajmovima van zemlje, gde imaju i plasman koji su stvorili na osnovu dobrog kvaliteta svojih proizvoda.

"Hi-Files Show" je izložba audio-video opreme na kojoj, po uzoru na svetske sajmove, izlagači demonstriraju vrhunske Hi-Fi sisteme i kućne bioskope koji se mogu pronaći na našem i svetskom tržištu. Svaki od izlagača odabirom audio i video materijala prikazuje prednosti dobro uklopljenih Hi-Fi sistema i značaj kvalitetne reprodukcije zvuka u kućnim uslovima.

Ovo je jubilarni deseti Hi-Fi događaj u Srbiji a pored domaćih proizvođača posetioci će premijerno videti najnovije uređaje iz programa distributera: "Player", "Audiophile", "HiendFi", "4audio", "Vox Trade", "Mkabl", "Gallus audio" iz Slovenije.

Svi uređaji biće raspoređeni u šest konferencijskih sala i pet soba, u cilju što boljeg doživljaja Hi-Fi uređaja i njihovih mogućnosti. U hotelskim sobama se dočarava kućna atmosfera iz dnevnih soba što je najbolje za realnu prezentaciju mogućnosi audio i video sistema. U holu će se prodavati dodatna Hi-Fi oprema.

Deseti "Hi-Files Show" biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Izvor: Blic

Pogledajte još