Koncert u čast Majkla Džeksona 29. avgusta u Londonu

LOS ANĐELES, 9. jula 2009. (Beta) - Posle smrti Majkla Džeksona, u planu je nekoliko manifestacija posvećenih kralju popa, uključujući komemorativni koncert u O2 areni u Londonu, objavljuje dnevnik Varajeti.

Na sajtu Showbiz411 objavljeno je da će se koncert održati 29. avgusta, u areni u kojoj je Džekson naredne sedmice trebalo da održi prvi od 50 planiranih koncerata u Londonu. "U nekom trenutku svetu treba da vidi ovu produkciju i verujem da bi to moglo da se uradi kao komemoracija sa porodicom... i zvezdama na koje je Džekson uticao. Razgovaramo sa porodicom, što pre to bolje", kazao je Rendi Filips, predsednik kompanije AEG lajv, koja je bila promoter Džeksonovih nastupa.

Pored tog koncerta, pozorišni mjuzikl "Thriller - Live", koji čine pesme Majkla Džeksona i grupe "Džekson Fajv", od kraja ovog meseca izvodiće se širom sveta. Mjuzikl je trenutno na program londonskog Vest enda. Komad će 12-mesečnu turneju početi 21. jula u Minhenu, a uslediće gostovanja u Barseloni, Parizu, Amsterdamu i drugim gradovima.

Pogledajte još