Ljubavni horoskop za 11. novembar

OVAN

Potrebna vam je dobra komunikacija sa partnerom i uglavnom od vas zavisi kakva će ona biti. Ipak, neki Rak ili Vaga mogu biti i te kako „zaduženi“ za vaše raspoloženje. Bilo bi dobro da se manje nervirate ako neko ne bude odgovorio na adekvatan način na vaše udvaranje. Budite prirodni i srdačni, to je način na koji možete nekoga da osvojite.

BIK

Dan može biti pun obaveza zbog čega nećete moći da posvetite dovoljno pažnje i vremena partneru, čak i ako ste u braku ili živite pod istim krovom.Ako u vašem domu bude neka proslava ili budu došli gosti, očekujete dosta bučnog društva koje će vas zamoriti. Slobodni Bikovi mogu sresti vrlo ozbiljnu osobu koja će ih zaintrigirati.

BLIZANCI

Najradije biste malo požurili s događajima, ali ako se radi o nekoj ozbiljnijoj vezi ili braku, to vam baš i nije pametno. Vaša sloboda je dragocenija od bilo kakve vrste obaveza koju biste rado zada preuzeli na sebe. Predstoji vam neka nova veza, neko novo poznanstvo ali najverovatnije u tajnosti. Javlja vam se osoba koja živi u inostranstvu.

RAK

Niste spokojni što se tiče partnerove vernosti, ali je pitanje da li je to ono što vam je potrebno, možda priželjkujete s njim više zajedničkih momenata, putovanja i provoda. Kao da svako od vas vodi odvojen život, ma kako bio uspešan. Možete očekivati mnogo novih ponuda za izlaske.

LAV

Potrebno vam je jako osećanje sigurnosti i potražićete ga u društvu nekog vatrenog ili vodenog znaka, Strelca ili Škorpije. Imate dve opcije, ne možete da se odlučite ni za jednu, ali duša vas vuče ka onoj koja bi vas više namučila.Ova druga je ono pravo za vas i verovatno planirate da je obradujte nekim poklonom, zajedničkim izlaskom ili nekim putovanjem.

DEVICA

Ako ste u dužoj vezi koja vas ne zadovoljava po mnogo čemu moraćete da u nečemu popustite ili da napravite veliko spremanje u svom privatnom životu. Neće vam biti lako da donesete neke odluke, ali ako se sa partnerom često raspravljate, to znači da niko ne želi da popusti. Razmislite o svojim propustima i svemu onome što niste stigli da učinite za partnera a obećali ste.

VAGA

Nemojte ulaziti u vezu sa nekim za koga znate da vam ne odgovara. Bolje se držite dobrog starog partnera čak i ako ima mane, ili neke osobe koja vam se često javlja a poznajete je duže. Može vam se dopasti osoba za koju ste čuli mnogo toga intrigantnog, i oduvek vas je privlačila. Budite načisto da li želite da budete s njom ili ne, jer morate biti spremni na sve.

ŠKORPIJA

Svi primećuju nestrpljenje u vašem ponašanju i vi to više i ne krijete jer ne znate kako da rešite brojne probleme u privatnom životu. Ljubavni vam izgleda prilično komplikovan posebno ako ste dugo u vezi. Ukoliko ste nedavno raskinuli vezu verovatno imate potrebu da se osamite i da se odvojite od zajedničkog društva. Ta osoba će vas verovatno potražiti.

STRELAC

Neko misli na vas podjednakim intenzitetom koliko i vi na njega, ali to nećete jedno drugom pokazati, jer držite do sebe. Ipak, imate mogućnost da sretnete osobu koja vam se dopada na nekom pomalo neuobičajen mestu ili negde gde znate da izlazi. Dobijate poruku od Raka ili Vage a moguće da mislite na jednu Ribu.

JARAC

Osećate se prilično usamljenim iako vam se dopada na poslu ko pokazuje otvorene simpatije ka vama. Nešto vam nedostaje da biste bili kompeltno srećni. Mesec u Vagi vas čini preosetjivim. Možda vam treba malo više provoda. Ako budete želeli da se sretnete sa Ribama, moraćete da to nekako organizujete.

VODOLIJA

Skloni ste sedenju na dve stolice mada to ne biste priznali ni po koju cenu. Budite iskreniji prema partneru više će vas ceniti jer vaše sitne laži vrlo brzo prozre i to ga samo iritira. Ako planirate da uđete u kratku blic paralelnu vezu sa nekim koga poznajete preko posla, možete doći u prilično nezgodnu situaciju.

RIBE

Budite prirodni, jer su aspekti planeta takvi da vam malo toga ide u prilog. Ako imate stalnog partnera on je kao panter koji samo vreba svaki vaš potez, da bi vam dao na znanje da ne možete da se ponašate tako kao vi želite i da „zgrabi“ onog ko mu stoji na putu do vas. Sami ste doveli do toga.

Novosti / Jasminka Holclajtner

Pogledajte još