Ćutanje je zlato: Stvari koje on ne mora da zna o vama

Imam brkove

Događa se i najboljima. Brkovi su jedna od onih stvari koje jednostavno treba da prećutimo. Postoje pincete, postoji vosak, i postoji milion drugih stvari koje možeš deliti sa svojim dečkom - ovo je možda ipak malo previše.

Sanjala sam bivšeg!

Ne možemo da biramo šta sanjamo, ali možemo odabrati šta ćemo ispričati dečku. Seksi san o bivšem dečku nije nešto što baš moraš da podeliš s njim, pogotovo ne detaljno. On će se pitati zbog čega si ga sanjala, misliće da još imaš osećanja prema njemu, malo ćete se i posvađati… A sve zato što nisi prećutala beznačajni san.

Moje drugarice te baš ne vole

Ovo ne može imati pozitivan ishod. Ako ga tvoje drugarice stvarno ne vole, ili je problem u njima, ili je problem u njemu. Ako je problem u njima, imaš pogrešne drugarice, a ako je problem u njemu, nećeš ga rešiti ako mu kažeš da ga one ne vole. Ako misliš da druarice greše, nateraj ih da ga upoznaju i shvate to.

Sviđa mi se tvoj prijatelj

Znamo da je super činiti dečka ljubomornim, ali postoji i bolji način. Ako mu kažeš da ti je zgodan njegov drug, stavljaš ga u neugodnu situaciju. Počeće da razmišlja da li je pametno da se družite svi zajedno, da umišlja stvari čak i kada ih nema, a možda će čak postati negativno nastrojen prema njemu… Ako ti se sviđa njegov prijatelj, drži to za sebe.

Izvor: 24sata

Pogledajte još