Muta Nikolić: Idem kod Vučića po pomoć!

"Umorni smo, ali ne predajemo se. Ne tražim alibije za poraze u regionu. Međutim, imamo mali fond igrača, koji je kvalitativno umanjen odlaskom Jarua. On je imao 20 poena i 15 skokova u rukama. Kažu, pa što se ne pojačamo? Pa kako kada nam preti presuda FIBA o nekim neisplaćenim platama. Ni sam ne znam kako se više dovijamo da platimo".

Nikolić je najavio da će pomoć za klub tražiti i od prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

"Iz privatnih izvora sam našao sredstva da sačuvam Jarua, koliko sam mogao. Kada kažem da nemamo novca, ne govorim zbog sebe, jer ja nisam bitan, već zbog ovih momaka ovde. Postavili smo klub u Kragujevcu, uveli ga u Evropu. Radimo na ho-ruk, ali, ne možemo više," rekao je za Večernje novosti Nikolić, koji je i pre početka prvenstva rekao da će klub bez pomoći sa strane teško izdržati sve finansijske talase.

"Trebalo bi u četvrtak, po povratku iz Sankt Peterburga, da se vidim sa prvim potpredsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je obećao da će pomoći. Nadam se da ću na razgovor doći kao trener ekipe koja se plasirala u sledeću fazu Evrokupa. Mojim momcima nije lako, ali potrudićemo se da u Rusiji pobedimo. Nastavljamo da se borimo”, rekao je Nikolić.

Pogledajte još