Otvoreno klizalište ispred Delta City-ja

Tradicionalno, sa prvim hladnijim danima otvoren je Grad zimskih čarolija ispred Delta City-ja, a posetioci će imati priliku da pored samog klizanja, uživaju i u brojnim animacijama i zabavnim sadržajima.

Škola klizanja, porodično klizanje, klizanje za zaljubljene, ledeni teatar i umetničko klizanje, hokej, disko na ledu, vrtić na ledu... samo su neke od zanimljivosti koje očekuju klizače i posetioce Delta City-ja, a poseban program biće organizovan i za vreme Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, u februaru 2014. godine.

Svakog ponedeljka i srede, od 18 do 20 časova, biće organizovana besplatna škola klizanja za najmlađe posetioce. Posebna pogodnost biće i popust na porodično klizanje, svakog ponedeljka od 20 do 22 sata, kada će za cenu karte jednog roditelja dete klizati besplatno.

Svake srede, od 20 do 22 casa, biće klizanje za zaljubljene, a parovi će na poklon dobiti toplu čokoladu. Petkom, od 18 sati, klizače očekuje disko na ledu, u okviru koga će imati priliku da klizaju uz aktuelne hitove koje će za njih puštati brojni DJ-evi, a uz svaku kupljenu kartu dobiće besplatno piće.

Cena ulaznice je 150 dinara, a isto toliko kšsta i iznajmljivanje klizaljki.

Radno vreme klizališta je od 10 do 22 sata.

Pogledajte još