Objavljena imena poginulih i povređenih u Egiptu

BEOGRAD, 17. jul 2009. (Beta) – Ministarstvo inostranih poslova Srbije objavilo je imena srpskih građana poginulih i povređenih u saobraćajnoj nesreći u Egiptu.

Prema zvaničnim informacijama koje je MSP dobio od egipatskih vlasti, u teškoj saobraćajnoj nasreći koja se juče ujutru dogodila na putu od Hurgade ka Luksoru poginuli su:

Trpeska Slavica (rođena 1987.) iz Zrenjanina, Janjić Zoran (rođen 1958.) iz Beograda, Janjić Ivanka (rođena 1964.) iz Beograda, Janjić Mara (rođena 1994.) iz Beograda, Rodić Snežana (rođena 1969.) iz Novog Sada, Rodić Irina (rođena 1995.) iz Novog Sada, Jovicki Zdenka (rođena 1973.) iz Novog Sada, Jovicki Stefan (rođen 1997.) iz Novog, Jovicki Katarina (rođena 2001.) iz Novog Sada.

U saobraćajnoj nesreći povređeno je osam građana Republike Srbije i oni su svi smešteni u bolnici u Kairu. Povređeni građani su: Ergelašev Ivan iz Zrenjanina, Nešić Ivica iz Leskovca, Cerović Miljana iz Leskovca, Babić Ivan iz Pančeva, Popadić Sanja iz Pančeva, Lukić Tijana iz Beograda, Lukić Miroslav iz Zrenjanina, Jovicki Saša iz Beočina.