Izaberite najbolji praznični poklon

Ovnu kupite nešto što on sebi ne bi

Pripadnici ovog znaka su veliki individualci i strastveni zaljubljenici u pustolovine. Najbolje je da im poklonite nešto što će ih inspirisati da probaju nove stvari, poput skoka padobranom ili članarine u hobi društvu. Nakit je uvek dobra ideja za ženske pripadnice ovog znaka, dok će muškarce osvojiti i karte za utakmicu omiljenog kluba. Tehnološke novotarije takođe fasciniraju Ovnove, pa ni gedžeti nisu loša ideja za poklon.

Praktično za Bika

Pripadnici ovog znaka pre svega cene udobnost, funkcionalnost i kvalitet poklona. Tako da njih možete oduševiti ručnim masažerom, toplim pokrivačem za krevet, muzičkom kolekcijom ili nekim kuhinjskim aparatom. Razveselićete ih i modnim dodacima poput torbe, novčanika, sata, ali samo pod uslovom da su kvalitetni. Poklon sa kojim sigurno nećete pogrešiti je gurmanska večera, s obzirom da su veliki hedonisti.

Blizance će oduševiti nove tehnologije

Pripadnici ovog znaka obožavaju humor, pa će ih oduševiti duhoviti pokloni. Takođe, dobra je ideja da im poklonite knjigu ili nešto vezano za njihova intelektualna interesovanja, dok će pasivnije Blizance oduševiti najnovija tehnička pomagala. Vole i raznolikost pa je više manjih darova bolje od jednog velikog.

Rak voli emotivne poklone koji govore koliko vam znači

Stare, kolekcionarske stvari i sve što bi i sam želeo, ali neće da kupi odličan su znak pažnje za Raka. Oni obično i sami nagoveštavaju šta im zapravo treba, a s tim darom pokazaćete da su vam njegove želje bitne. Sentimentalne fotografije, novi kuhinjski pribor ili kozmetika za negu tela dobre su ideje za poklon Rakovima.

Lav voli skupocene poklone

Pripadnici ovog znaka obožavaju tradiciju poklanjanja darova i zameriće vam više od bilo kog drugo pripadnika Zodijaka ako im ništa ne poklonite. Vole ekstravagantne i skupocene stvari koje privlače pažnju, a nećete pogrešiti s modnim dodacima poput sata, nakita ili lepe odeće. Vole da im se ugađa pa je odličan poklon tretman masaže celog tela.

Za Devicu poklon mora da bude funkcionalan

Sentimentalne uspomene nisu najbolja ideja za poklon Devicama. One vole darove koje mogu koristit, bilo da je reč o rokovniku, parfemu ili komadu garderobe. Biće zadovoljne i kućnim aparatom, velikim rečnikom, a najviše će ih obradovati darovi koje ne slute jer obožavaju iznenađenja.

Lepa majica je odličan dar za Vage

Pirpadnicima ovog znaka nije važan novac potrošen za poklon već da li ste pogodili njihov specifičan ukus. Lep komad garderobe, ulaznice za koncert, ukras za dom ili godišnja pretplata na omiljeni časopis dobre su ideje darova za Vage. Svideće im se i svaki poklon koji će im pomoći da se organizuju, poput planera ili aktovke za posao.

Škorpija voli seksi poklone

Kod odabira poklona za pripadnike ovog znaka, ne zaboravite na njihovu posebnost. Misteriozne i senzualne Škorpije obožavaće poklone poput seksi igrački i veša, ali i kriminalističke priče ili kolekciju omiljenih dokumentaraca. Nikada ih neće razočarati dobar odevni predmet ili naočare za sunce.

Kurs ronjenja ili putovanje za Strelca

Aktivni Strelci obožavaju neobične poklone povezane s putovanjima ili pustolovinama. Turistički aranžman u mestu u kom nisu bili, avionska karta, vodič za putovanja, ulaznice za cirkus ili tečaj ekstremnih sportova su savrešen izbor poklona za njih. Svideće im se i sprotska oprema poput torbi i trenerki.

Jarac voli simbolične poklone

Digitalni okvir za fotografije, hobi set ili knjiga omiljenog autora odličan su poklon za pripadnik ovog znaka. Neće ih razočarati ni bilo koji poklon koji im treba, a kako vole da im se ugađa možete im pokloniti kućni mantil, udobne patofne ili pidžamu. Ženama će se svideti šminka ili parfem kao poklon.

Za Vodoliju nešto jedinstveno

Budući da su Vodolije veliki ljubitelji elektronike i putovanja, s takvim poklonima ne možete pogrešiti. Ipak, oni vole trendove, pa su odeća i obuća dobar izbor, sve dok to nije nešto što svi drugi imaju. Poklonite im kurs učenja aromaterapije ili uzgoja bilja i biće oduševljeni.

Ribe vole poklone koji imaju vaš lični pečat

Sanjarske Ribe oduševiće set ulaznica za bioskop, karte za koncert ili dobra knjiga. Svideće im se i nakit, ali i svaki oblik dara koji ste sami izradili. Boca dobrog vina, romantična večera ili tretman masaže takođe će oduševiti pripadnike ovog znaka.


B92

Pogledajte još