Bass Instinct #1

U jednoj od mnogobrojnih biografija Mark EG-ja piše da on prosto – živi, jede, spava i udiše muziku. Kada ga vidite za DJ pultom shvatate - zašto

Mark EG stvarno proživljava muziku koju pušta, ni trenutka ne staje. Stalno publici privlači pažnju i sa njom aktivno komunicira. On nije samo DJ – već i šoumen. Zabavlja ljude kojima pušta muziku i traži od nje da je osećaju baš kako to on želi. On je DJ koji posle završenog seta odlazi među publiku i sa njom igra. A, vama je drago da vidite DJ-a koji se zabavlja isto koliko i vi. Uopšte ne čudi što je Mark EG dobio nagradu ’’Party Animal’’ (2005.godine) kad vidite uživo njegova divljanja i skakanja po bini, i kako burno proživljava svoju energičnu techno muziku.

Publika je oduševljeno prihvatala svaki njegov pokret. Iako bi za nečiji ukus bilo suviše tvrdo i jednostavno ono što Mark EG pušta – većina je baš to od njega tražila. Jasno je zašto se Mark EG iznova vraća u Srbiju.

Mark EG je očigledno bio zvezda večeri. Concrete DJz na visini zadatka i odlični kao i uvek. Drugi sprat na kome se puštao drum ’n’ bass bio je skoro prazan. Ozvučenje odlično, baš jako, kakvo i treba da bude na takvoj žurci, a bile su tu i igračice - ono što odavno nismo videli na techno žurkama. Poseydon se oko dva sata napunio, da bi se ubrzo ispraznio tako da ste u zadnjem delu kluba mogli nesmetano da igrate.

Concrete DJz su kao relativno mladi tim DJ-eva pokazali da su trenutno među vodećim techno DJ-evima kod nas i da svoj pravac brižljivo neguju. Kad idete na njihove žurke možete da budete sigurni u nekoliko stvari: slušaćete samo techno; ozvučenje će biti odlično; Mita, Luka, Matsura i Filip se zaista trude, a gosti koje oni dovode  do sada nas nisu razočarali. Zato od Concrete DJz očekujemo mnogo i u vremenima koja slede.

Sve fotografije sa ovog događaja, pogledajte u foto-galeriji.

Nada Veljković

Pogledajte još