Ljubavni horoskop za 12. decembar 2013.

Ovan

Ovo su značajni dani vašeg života jer će mnoge stvari dobiti svoj konačni oblik. Rezultati će stići i na poslovnom i na ljubavnom polju. Bićete rastrzani i pomalo neodlučni što nije u skladu vašeg karaktera, ali to je prvobitni šok od konačnog i dugo očekivanog dobrog dešavanja. Ne volite kada nemate kontrolu, pa vas sada može zadesiti da imate previše nesigurnosti, a to je produkt tog istog šoka.

Bik

Vas su ponovo obuzeli planovi na polju posla. Okupirani ste i finansijama, pa su nesuglasice sa partnerom ponovo nastupile. Srećom biće kratkog daha. Neko iz familije će tražiti da se otvorite po pitanju toga šta vas muči, a vas će to još više zabrinuti. Dobro znate da su nesuglasice i problemi samo vaša privatna stvar. Morate biti malo drskiji da to nekome objasnite.

Blizanci

Posebno ovih dana biće energični predstavnici treće dekade. Poslovne obaveze ne odlažite jer ćete uskoro morati da tražite neki drugi izvor prihoda. Ozbiljne profesionalne dileme imaće oni iz druge dekade, ali odluke neće ( srećom ) biti samo njihove. Odugovlačenje im sada može odmoći, ali se u pravom trenutku našao neko ko je poprilično zauzet mišlju da vam obezbedi dobru i kvalitetnu poslovnu budućnost. Neugodne rasprave sa partnerom završiće se mirom. Voljena osoba je ovog puta popustila.

Rak

Ljubavni zanos je još uvek prisutan. Oni Rakovi koji su u braku nisu spremni na kompromise sa partnerom, pa se nesuglasice produbljuju. Svojom arogancijom možete izazvati krah jedne dobre i kvalitetne veze. Ovo posebno važi za predstavnike treće dekade. Rakovi koji se bave privatnim poslom trebalo bi da sačekaju bolji period za svoja ulaganja. Vaš partner je u boljoj poslovnoj formi, a kod vas se javlja ljubomora.

Lav

Zajedno sa partnerom možete ostvariti zavidnu finansijsku dobit. Razmislite o nastavku saradnje, jer ste izgleda idelan par i kao poslovni partneri. Kada su emocije u pitanju malo gubite smisao za realnost ovih dana. Napetost donosi glavobolje, a prisutna je loša cirkulacija. Čuvajte se prehlada, jer to može duže da potraje. Oni iz treće dekade ostvaruju polako svoj ljubavni zanos, ali u tajnosti. Čak i najbolji prijatelji nisu upućeni u tok vaših dešavanja. Ništa nije kao pre.

Devica

Trošite se nemilice kada je posao u pitanju, a adekvatne nagrade nema. Barem nema trenutno. To vas iscrpljuje, što će polako primetiti svi oko vas i na ličnom planu, a posebno vaši saradnici. Nećete da priznate da je vreme za jedan kraći odmor. Vaši nadređeni će umeti da cene sve što ste do sada uradili. Tako da će vam ostati jedna briga manje. Sa finansijama imate problem. Svesni ste da ste pogrešno usmerili određenu sumu novca, ali sada nema mesta kajanju. Iako toga niste svesni, vaš partner je mnogo zabrinut za vas i željno iščekuje da nađete vremena za njega.

Vaga

Polako, pa brže, pa ponovo polako, pa odjednom sve brže i brže...Ovo je pravi opis vašeg današnjeg tempa. Imate osećaj da vas je neko dobro lupio po glavi, jer je umor nesnosan. Razočarani ste u neke prijatelje i pokušavate da postavite zid između vas i njih. Partner pokušava da vam ukaže na greške, trebalo bi da ga poslušate i da dobro razmislite o tim rečima. Iskrene su i od srca. Slobodni će pokušati da koriguju neke svoje stavove što se tiče emotivnog polja. U tome će im dosta pomoći jedan Lav.

Škorpija

Spremni ste na sve samo kada je iskrena i prava ljubav u pitanju. Mnoge dileme će vas mučiti, ali ćete makar biti spremni na jedan otvoreniji razgovor nego do sada. Pustite partnera neka diktira tempo vašeg odnosa, i sve će doći u balans. Zar to i vi ne priželjkujete? Komplikovane i zamršene situacije i odnosi na poslu nisu vaša briga, setite se toga kada budete pokušali da izigravate „sudiju“ na polju posla.

Strelac

Imate problem sa usaglašavanjem poslovnih obaveza i partnerovih zahteva. Ne zapostavljajte i jedno i drugo. Slobodni će doći u kontakt sa jednom veštom i inteligentnom osobom, a pritom jako zanosnom i magnetičnom. Ne dozvolite da u prvom kontaktu ispadnete smešni. Moguća je veza. Kada je zdravlje u pitanju javljaju se problemi sa bešikom.

Jarac

Ljubav kod vas nije u prvom planu, pa ćete biti začuđeni kada ne možete da izbacite iz glave jednu Račicu ili Devicu. Nastojaćete da privučete njenu pažnju. Možda će vas iznenadni poslovni put omesti u planu, ali možda je dobro da utvrdite da li vam je zaista stalo do nje ili je samo prolazni zanos. Oni Jarčevi kojima nije stalo da završe pred matičarom i kažu sudbonosno „da“, savetujemo da malo pripaze, jer ovo je period koji je veoma povoljan za prinove.

Vodolija

Moraćete puno da radite ali ste vi više nego ikada spremni. U mislima i u srcu vam je samo jedna osoba koja je fizički daleko od vas. Strahujete da će vas zaboraviti. Osećanje koje je kod vas prisutno je obostrano, ali vi toga niste u potpunosti svesni. Pojedinima iz treće dekade posao trpi jer su upali u neku vrstu depresije. Kada je zdravlje u pitanju ovo je vreme pogodno za razne povrede. Čuvajte se!

Ribe

Imaćete nesvakidašnje iskušenje kome nećete odoleti. Ovo je mogućnost da ostvarite ono o čemu dugo maštate. Ta osoba vam je izgledala toliko daleko. Ni sanjali niste da i ona za vas gaji ista osećanja i razmišljanja. Ribe koje su same trebalo bi malo više da se opuste jer će im u život ušetati jedan zavodljivi Blizanac. Kada je zdravlje u pitanju povedite računa o urološkom sistemu jer bi to moglo da vas muči duže vreme


Moj astrolog

Pogledajte još