fbpx

Nastavak izložbe ŽIVEO ŽIVOT do 28. februara 2014. godine

Posetioce ponovo očekuju crveni kiosk, učionica sa spomenarima, kutak posvećen nekada popularnim automobilima, izložba čula, celina o velikim sportskim uspesima, a izložba je dopunjena i sa nekoliko novih segmenta.

SVE O TEMI: IZLOŽBA ŽIVEO ŽIVOT

„9 Veličanstvenih“ – bavi se uspehom košarkaške reprezentacije i prati generacije igrača i trenera koji su ucrtali Jugoslaviju kao vodeću ekipu na mapi košarkaškog sveta. Pored mnoštva eksponata, fotografija i tekstova, javnosti će prvi put biti predstavljeni pehari koje je reprezentacija osvajala na evropskim i svetskim prvenstvima. Ova celina je realizovana u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije.

„Kako su nas hranili nesvrstani“ – u okviru instalacije samoposluge, biće predstavljeni proizvodi koji su dolazili na naše tržište iz zemalja, članica Pokreta nesvrstanih.

„Dođi kod čika zube i otvori usta“ – instalacija zubarske ordinacije iz 60-tih, deo proizvodnog asortimana nekadašnjeg „Jugodenta“. Celina je realizovana u saradnji sa Muzejom grada Novog Sada.

Pred nastupajuće novogodišnje i božićne praznike, „Živeo Život“ će predstaviti i izložbu nekada popularnih poklona i igračaka, osvrnuti se na televizijske i radijske novogodišnje emisije, kao i način na koji su se ovi dani nekada proslavljali.

Izložba će trajati do 28. februara 2014.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.