Gedžeti koji odgovaraju vašem horoskopskom znaku

Ovan
Vi ste ambiciozni i zato vam treba uređaj koji će vam pomoći da organizujete sve obaveze. Najbolji gedžet za vas je Ajfon koji vam pomaže da radite više stvari odjednom.

Bik
Obožavete da kuvate, pa su za vas idealni svi kućni aparati - blender, sokovnici, vage… Takođe volite decu, zato bi trebalo da razmislite o kupovini aparata za pravljenje sladoleda.

Blizanci
Stalno ste u pokretu, zato vam treba najsavremeniji telefon sa odličnim adresarom. Umetničaka ste duša, pa razmislite o kupovini tableta koji bi vam bio na dohvat ruke kada odlučite da crtate nešto.

Rak
Volite udobnost svog doma, a naročito vam je stalo da sve bude uredno i čisto. Kupite najbolji usisivač koji će vam pomoći u održavanju kuće. Takođe volite da gledate televiziju, zato bi trebalo da nabavite najsavremniji televizor za uživanje u filmovima kao u bioskopu.

Lav
Vi ste hedonista, a ponekad volite da se hvalite. Pošto volite da uživate, nabavite najnoviji aparat za hlađenje vina ili najsavremeniji otvarač za boce.

Devica
Devica je praktičan horoskopski znak koji voli da čita. Najbolji uređaj za vas je PDF čitač, gedžet na kome možete da sačuvate brojne knjige.

Vaga
Vas zanima sve što ima veze sa umetnošću, pa će vas možda zanimati novi ram za fotografije koji možete da okačite na zid. Takođe vas zanimaju uređaji sa svetlećim animacijama koje možete da programirate da svetle kako vi želite.

Škoprija
Vi ste pomalo špijuni tako da su vaša strast gedžeti za posmatranje. Kamere i mini diktafoni koji mogu da stanu u vaš džep zadovoljavaju vašu potrebu da diskretno pratite aktivnosti u vašem okruženju.

Strelac
Volite da putujete pa je jako važno da imate najbolji GPS uređaj. Gedžet koji je prilagođen vašem automobilu i daje vam najtačnije podatke na putu do vaše lokacije je idealan za vas.

Jarac
Pošto ste više kućni tip, volite gedžete koji vam pomažu u efikasnom čišćenju. Razmislite o kupovini paročistača, a kako bi vaš dom lepo mirisao, kupite set za aromaterapiju.

Vodolija

Volite futurističke stvari, zato ćete uvek imati najnoviji kompjuter koji vam omogućava razne akcije.

Ribe
Volite prirodu, pa je za vas idealan poklon električni roštilj koji možete da stavite u dvorište. Doduše, savremeni roštilji mogu da se koriste i u zatvorenom prostoru.

Izvor: 24sata

Pogledajte još