Dnevni horoskop za nedelju 22. decembar

Ovan

Ukoliko posedujete nekretninu viška, sada je pravi trenutak da porazmislite o njenoj prodaji. Pred vama je jedna primamljiva prilika koju nikako ne biste trebali da propustite. Odluka šta da uradite sa novcem koji od toga dobijete je isključivo na vama. Ne bi bilo loše da ga uložite u pokretanje privatnog biznisa ili isti oročite.

Bik

Danas biste mogli da primite telefonski poziv od prijatelja sa kojim već duže vreme niste u kontaktu. Bićete veoma radnosni zbog toga, jer ste se najverovatnije dugo pitali šta ima novo u njegovom životu. Ne propustite priliku da zakažete skori sastanak. Toliko toga imate da kažete jedno drugom.

Blizanci

Danas ćete otkriti da posedujete talenat za neki neobičan, kreativan hobi. Moguće je da su u pitanju neke okultne nauke poput astrologije ili numerologije. Poželećete da što bolje probubite znanje o ovome, tako da ćete razmišlati u pravcu da posetite neku radionicu ili predavanja vezana za to. Pokušajte da nađete stručnjaka iz ovih oblasti.

Rak

Pokušajte da se danas posvatite porodici ili prijateljima što je više moguće. Neko iz vaše najbliže okoline vapi za vašom pažnjom. Ne bi bilo loše da organizujete zajedničku večeru u vašem domu. Uz hranu i piće, podelite iskustva iz proteklih dana.

Lav

Danas možete iskusiti određene probleme vezane za tehniku ili kućne aparate. Najbolje bi bilo da ne radite ništa sami, nego da stvar prepustite stručnom licu. Imaćete uspeha ukoliko se odlučite da se posvetite edukaciji ili stručnom usavršavanju. Ukoliko ste u nedoumici, pronađite mentora ili privatnog učitelja.

Devica

Ako vas interesuju astrologija, numerologija ili okultne nauke, danas je idealan dan da započnete sa proučavanjem istih. Postoji mnogo osoba koje su voljne da vam pomognu i podele znanje sa vama. Postoji šansa da upoznate neke veoma interesantne ljude, i ko zna, možda ova poznanstva prerastu u prava prijateljstva. U svakom slučaju, nemate ništa da izgubite.

Vaga

Jedna ženska osoba vezana za poslovno okruženje bi mogla da vam pomogne da neke stvari sagledate iz drugog ugla. Imajte poverenja u nju, poslušajte šta ima da vam kaže. U pitanju su stvari vezane za intelektualne veštine ili nove načine za priliv novca. S obzirom da ste već izvesno vreme u deficitu sa novcem, dobro bi bilo da nešto od ovih saveta primenite u praksi.

Škorpija

Prijatelj iz daleka bi mogao da vas kontaktira putem telefona ili čak da se pojavi pred vašim vratima. Svakako nađite vremena da mu se posvetite. Na ljubavnom planu slede razmirice sa potencijalnim ili aktuelnim partnerom. U pitanju je neslaganje oko obaveza vezanih za kućne poslove.

Strelac

Pokušajte da savladate novi kompjuterski program. U početku će vam teško ići, ali ne odustajte. Imaćete mnogo koristi od toga kasnije. Jedan član porodice zahteva vašu pažnju. Saslušajte šta ima da vam kaže. Čim želi da se posavetuje sa vama, znači da ste vi osoba u koju ima najviše poverenja.

Jarac

Danas biste mogli da steknete jedno novo prijateljstvo. Najverovatnije ćete prisustvovati nekom društvenom okupljanju; u pitanju je privatna zabava koju će organizovati vaši bližnji. Shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog. Ako je u pitanju osoba suprotnog pola, ovo prijateljstvo bi moglo da preraste u nešto više.

Vodolija

Očekujte telefonski poziv vezan za poslovni sastanak. Reorganizacija kompanije u kojoj radite zahteva vaše prisustvo. Pažljivo slušajte šta nadređeni imaju da vam kažu. Procenite da li su ove odluke dobre po vas. Na ljubavnom planu možete da očekujete razmirice sa partnerom. One su najverovatnije posledica nesporazuma u komunikaciji.

Ribe

Bićete prijatno iznenađeni tokom razgovora sa prijateljem ili emotivnim partnerom. Najverovatnije će sa vama podeliti dobre vesti vezane za njihov život. Postoji šansa da dođete do izvesne sume novca baveći se stvarima koje su vezane za vaš hobi. Ne ustručavajte se da se počastite nekom sitnicom o kojoj ste oduvek maštali.

Izvor: ženskikutak.rs

Pogledajte još