7 strategija da nađete dečka 7 dana pred Novu godinu

Opcija da se pridružiš prijateljima u parovima u startu otpada još od pre nekoliko godina kada ti je konobar prvi čestitao dok su se oni oko tebe grlili i ljubili kao da ne postojiš.

Takođe je loša ideja da sa neuparenom prijateljicom odeš na jedno od tih "all inclusive" mesta i budeš primorana da u "Bridžit Džons" haljinici ispijaš koktel iz plastične čaše dok ti se parčići žu-žua zabadaju u štikle a klinci okolo urlaju "zato što sam ti ŠTA verovala slepo".

Stoga, zašto se ne poslužiti najjačim ženskim oružjem odvajkada, strategijom?

Strategija 1: "Je l' slobodno?"

Vrlo je jednostavno. Odaberi neki film sa puno akcije i specijalnih efekata, predlog je "Hobit". Uđi u bioskopsku salu pre no što se svetla ugase, pikiraj nekog naočitog momka i sedi IZA njega. Da, iza. Kada film počne, zbunjeno ustani i pitaj ga da sedneš do njega, jer jelte, ne vidiš bioskopsko platno od njegove korpulentne pojave.

U sceni kada Gandalf hoda uskim mostićem koji se obrušava a ispod je bezdan, ispusti pokoji uzdah straha i pribij se uz naočitog momka, onako spontano. Gledaj da mu ne sručiš sok i kokice u krilo.

Strategija 2: Uhvati ga na slatkoću

Ako nemaš svog, pozajmi od nekog psa. Poželjno je da bude neka sladunjava rasa, maltezer, bišon, jorkširski terijer, ako je moguće štene. Otiđi u neki ušuškani kafić "iz kraja", gde se skuplja tamošnja ekipa. Kada pas počne da trči okolo, skače ljudima u krilo i penje na sto, složi zbunjeni šeretski osmeh u stilu Holi Golajtli.

Kako neko može da odoli finoj devojci koja pije kapućino sa slatkim nemirnim psom, kako?

Strategija 3: Dobro veče, ja došla

Pošto su sad korporativne žurke u jeku, jednostavno zamoli nekog prijatelja/prijateljicu da te povede na novogodišnju proslavu svoje firme. Čak i da si smotana i stidljiva u rangu pomenute Bridžit nema teoretske šanse da se kući vratiš bez nekoliko vizitki.

Strategija 4: Odazovi se nekom ko te nekoliko puta zvao na piće

Ok, da valja nečemu, već bi bio tvoj. Ali, pošto nemaš puno vremena, a i izbora - šta je tu je, pruži momku šansu. Možda od toga bude nešto, ako ne, bar je poslužio svrsi. Poput šljokičaste haljine koju nikad više nećeš obući.

Strategija 5: Neke cure i ja pravimo sedeljku. Pozovi drugare. Dobre!

Ne može biti jednostavnije.

Strategija 6: Žensko društvo + muško društvo

Otiđi sa pomenutim neuparenom drugaricom u neki diskać ili kafanu. Stacionirajte se blizu stola za kojim su između 4 i 6 mladića. Zašto toliko? Pa zato što treba dobro probrati, uvek postoji verovatnoća da je neko zauzet ili ima piskav glas.

Strategija 7: "Ko reskira, taj profitira"

Najrizičnija, ujedno i najuzbudljivija strategija. Ubedi neuparenu drugaricu da napravite novogodišnju žurku kod one koja ima veći stan. Pozovite još neke devojke, jer je gotovo izvesno da vas ima još. Obucite se kao u epohi prohibicije, satenske haljine tik ispod kolena, šljokičaste trake oko glave. Ne libite se da budete vesele i razigrane kao da se nalazite na podijumu nekog čikaškog kabarea. Nemojte se ni štedeti na tim lepim koktelima koje ste smućkale. Ubrzo će se na vratima pojaviti neki zgodni momci. Kako? Pa to još niko nije objasnio, uglavnom je neki zakon prirode i privlačnosti koji uvek radi.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još