NEUMOLJIV: Ono što Aki neće oprostiti Sari!

Andrija Aki Marković otkrio je da nema nameru da se pomiri sa Sarom Trajanović s kojom je bio u vezi na Farmi.

Sara je po izlasku sa imanja otkrila da voli Akija i da želi da bude s njim dok joj mlada zvezda Granda poručuje da je to nemoguće.

"Ne mogu da joj oprostim odnos koji je imala sa Ivanom Marinkovićem. Bila je previše bliska s njim i time je ubila moje emocije prema njoj. Kada je izašla, pozvala me je i rekla da želi da bude sa mnom. Imam devojku i to sa Sarom mi pravi problem u vezi. Emotivno sam uzdrman", izjavio je Aki.

Manekenka je po izlasku sa Farme rekla je da bi volila da se pomiri sa pevačem i da ga voli.

"Ja sam zaljubljena u njega, volela bih da nastavimo i učiniću sve da tako bude, ali o tom potom", rekla je tada manekenka, a o odnosu sa Ivanom Marinkovićem je izjavila da se nada da će sa njim ostati u korektnom i lepom odnosu.

"On se izjasnio da je zaljubljen u mene i naravno da to prija svakoj ženi. U privatnom životu još nisam doživela da se neko tako bori kao lav, od prvog do poslednjeg dana. Bez obrzira na sve, on se ipak borio. Postavila sam neke granice, dopustila sam da pređe neke, kad ode sa farme dugujem mu da porazgovaramo o svemu i da ostanemo u fer, korektnim i lepim odnosima. Ništa više od toga neće biti", iskrena je bila Sara.

Pogledajte još