Strogo skrivana tajna Karadašijanovih

Naime, svetski mediji prenose da rijaliti zvezda ima vanbračnog sina.

Izvor blizak Robertu govori da su njegovi prijatelji, tokom posete njegovom apartmanu, primetili igračke plišanih medvedića na njegovom krevetu, a kada su ga upitali "otkud medvedići u njegovoj sobi", on im je odgovorio da su to "pokloni koji su mu poklonili prijatelji".

Nedugo nakon toga, jedini muškarac u porodici Kardašijan, je na svoj Tviter profil postavio status na kome je pisalo:

"Molim Boga da... pazi na moju majku, na majku moga sina, jer me je držala "dole" još tokom srednje škole i na mog sina, Roberta III, haha", napisao je Robert.

Ovaj "šaljiv" status je ubrzo nakon toga obrisan, što je samo podgrejalo priču da Kardšijan ima sina.

Inače, ove priče nisu krenule tek tako, iz nečije mašte, već su nastale nakon dopisivanja Roberta Kardašijana i rijaliti zvezde Nikol Riči, 2009. godine, kada je napisao kako "odlazi u posetu dvoje voljenih koje dugo nije video". Ričijeva se nakon toga uključila u konverzaciju i upitala ga "Ideš li da vidiš svog sina?", na šta joj je on odgovorio:

"Kao što već znaš. moj sin, nažalost, ne živi u Los Anđelesu. Ne podsećaj me na to", napisao je tada Rob.

Izvor takođe tvrdi da zna da Robert ima dete, sa nepoznatom ženom iz Majamija, kao i da njegova majka Kris Džener ne dozvoljava da se ova priča više plasira u medijima, jer smatra da bi Robertovo očinstvo ugrozilo brend Kardašijanovih.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.