Šta se desilo Veljku: Ipak se povredio!

Veljko trenira ultimat fajt i tokom sparingovanja pukla mu je arkada. Kada sam se vratila sa koncerta u Subotici zatekla sam ga sa flasterom na glavi, kaže Svetlana Ražnatović.

Digla se frka bez potrebe.

Veljko, sin Svetlane Ražnatović, oko ponoći između petka i subote završio je u Urgentnom centru s povredom glave. Prema pisanju internet portala, policija je pokrenula istragu jer je Veljko napustio bolnicu pre nego što je stigao na red za pregled. Navodno je dežurna medicinska sestra prijavila slučaj patroli, pošto joj je bilo sumnjivo što se dečak sam povredio. Međutim, kako Kurir saznaje, Ražnatović se ozledio na bokserskom treningu jer nije nosio zaštitnu kacigu. Ceca je za naš list potvrdila da je reč o lakšoj nezgodi.

- Veljko trenira MMA (mixed martial arts iliti ultimat fajt, prim. aut.) i tokom sparingovanja se povredio. Pukla mu je arkada, ali nije ništa strašno. Kad sam se vratila s koncerta u Subotici, zatekla sam ga samo s flasterom na glavi - kaže Ceca i dodaje da se Veljko oseća dobro.

Inače, folk zvezda je u vreme kad joj se sin povredio održala spektakularan nastup u subotičkoj Hali sportova. Oduševila je nekoliko hiljada fanova, koji su uživali u njenim hitovima, a publika će imati prilike da je ponovo uživo sluša već za dva dana, pošto će nastupiti na platou ispred Skupštine Srbije u novogodišnjoj noći.

Izvor: Kurir

Pogledajte još