Predlog za izvinjenje Sari Jovanović!

Na društvenim mrežama, već od početka večeri a posebno nakon što je ispao Aleksa Jelić, pljuštali su loši komenatri na Sarin račun.

Iako je bilo malo verovatno da će mlada zvezda pobediti u ovom šou programu, njeno učešće i plasman poslužili su kao odlična prilika da se pokaže sva snaga hejta. OK, za mnoge može biti iritantno to što Sara ima gomilu mladih fanova koji vredno glasaju, kao i što je preambiciozni otac prati u stopu ali - to je samo izazov za obožavaoce drugih takmičara.

Najneverovatnije je to što su komentari bili isti kao i u slučaju "Prvog glasa Srbije". Hejteri nisu ništa naučili na tom primeru kada ih je ishod emisije demantovao budući da je pobedila Mirna Radulović. Bez blama je ponovljeno sve što se i tada govorilo:
- nameštena pobeda
- plaćena pobeda
- otac Sare Jovanović umešao prste
- porodične veze i potkupljivanja
- veze žirija i Sarine familije

Ovoga puta se napredovalo u teorijama zavere pa je pisano čak i o političkim vezama. Naime, stvar je toliko bitna da je potegnuta i politička moć.

Sarini učešće u ovoj emisiji pratili su, za razliku od PGS kada još nije bila dovoljno poznata, i jako ružni tračevi. Njenom navodnom vezom sa Ivanom Ivanovićem, koja je potrajala samo jednu noć, objašnjeni su sukobi voditelja i pevačice koji su trajali tokom čitavog serijala.

Zaboravlja se da je TLZP šou humanitarnog karaktera i da pobeda ne donosi ništa takmičarima osim prolazne satisfakcije. Budući da se u prognozama i sinoć omanulo red je da se neko izvini pevačici za teške optužbe. Ili će se preko toga jednostavno preći? Do sledeće prilike.

M.Š

Pogledajte još