Pomirili se Nataša i Vlada!

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović odlučili su da daju i treću priliku svojoj ljubavi, pa su se tako pomirili u novogodišnjoj noći.

Lepa Nata je tako pravo sa trga ispred Skupštine, gde je održala novogodišnji koncert, otišla na splav “Dragstor Play” na kome se nalazio Vlada. Najpre su sedeli zajedno i razgovarali, a kada je u ponoć trebalo da čestitaju jedno drugom Novu godinu, usledio je i poljubac. Posle toga nisu prestajali da razmenjuju nežnosti do kraja noći.

- Poslednjih dana stare godine Nataša i Vlada su obnovili kontakt i dogovorili su se da se nađu i još jednom razgovaraju o svojoj prekinutoj vezi. Međutim, pošto je ona bila zauzeta oko priprema za nastup, mogli su da se nađu tek nakon što ona završi sa poslovnim obavezama. Čim je sišla sa bine, Nataša se uputila ka splavu, i trebalo im je svega nekoliko minuta da shvate da je odluka o raskidu veridbe bila greška. Jednostavno, ljubav je prejaka da bi je se tek tako odrekli i previše su uložili u vezu dosad da bi dozvolili da ih sitnice razdvoje - rekao je za „Blic“ izvor blizak novim-starim verenicima.

Vuksanović nije bio raspoložen da bilo šta komentariše, dok smo od Nataše povodom pomirenja dobili kratku izjavu:
- Jedino što ću vam reći je da sam srećna i da su stvari baš takve kakve treba da budu - ispričala nam je Bekvalčeva.

Podsećanja radi, Nataša je sa Vladom raskinula sredinom decembra, tri meseca nakon što ju je verio za njen rođendan koji su proslavili na Ibici.

Svadba čeka

Venčanje se neće desiti tokom zimskih meseci. Čekamo neke lepše dane - rekao je Vlada nedavno za portal Story.

Izvor: Blic
Pogledajte još