Fudbaleri Partizana dobili batine zbog Stanijinog bivšeg dečka!

Nikola Ninković i Adem Ljajić dobili batine od obezbeđenja jer su se zakačili sa Filipom Panajotovićem, koji je tu noć bio sa Anom Marijom, bivšom curom njihovog druga Vladimira Volkova.

Pljuštali šamari i psovke

Fudbaleri Nikola Ninković i Adem Ljajić dobili su batine neposredno pred Novu godinu u beogradskom klubu „Stefan Braun“ nakon što su se zakačili sa manekenom Filipom Panajotovićem. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, razlog za svađu, a potom i tuču bila je Ana Marija Žujović, bivša devojka igrača Partizana Vladimira Volkova, koja se te večeri družila sa bivšim farmerom.

Prvo se pokoškali

- Ana i Filip su bili zajedno. Igrali su i ona se uvijala oko njega kada su naišli Nikola i Adem. Nikola poznaje Anu jer je ona doskoro bila u vezi sa njegovim klupskim kolegom Vladimirom Volkovim. Prišao joj je da se pozdravi i da joj skrene pažnju da se odlepi od manekena, na šta je ovaj burno reagovao i krenuli su da se koškaju - otkriva naš sagovornik, koji se zatekao na licu mesta.

On dodaje da je Ninkovića veoma iznerviralo ponašanje bivšeg dečka Stanije Dobrojević.
- Filip je pokušao da zakloni Anu od Nikole, a ovaj je počeo da urla: „Je. aću ti ja mater, je l‘ znaš! Dođi ovamo da ti je. em mater!“. Krenuo je da ga bije, ali se umešalo obezbeđenje i pokušalo da ih razdvoji. Međutim, Nikola nije mogao da se smiri, a jedan član obezbeđenja mu je rekao: „Oladi malo, kome ćeš ti da je. eš mater!“. Fudbaler ga je pogledao i odgovorio mu: „I tebi ću da je. em mater“. E, tu mu je bio kraj. Obezbeđenje je počelo žestoko da ga lema! - navodi izvor Kurira.

Adem ih smirivao

On kaže da se tad umešao i Adem Ljajić u želji da smiri strasti, ali i on je dobio batine od momaka iz kluba. Nikolu i Adema su pretučene izbacili iz kluba. Ana Marija i Filip zadržali su se još malo, a potom su i oni otišli.

Filip

ZAKAČILI SU SE S MOJIM OPASNIM BURAZEROM

Filip negira da je on učestvovao u obračunu, ali ne negira da je tuče bilo.
- Nemam veze sa tim likovima, niti ih poznajem. Oni su se zakačili sa mojim burazerom, koji je kik-bokser i veoma je opasan. Bio sam te večeri sa Ana Marijom, ali među nama nema ničega. Nije tačno da je izbila tuča zbog nje. Samo smo malo bili u šanku. Obezbeđenje je reagovalo i izbacilo ih napolje, a ja sam posle izašao napolje sa Danijelom Alibabićem - tvrdi Panajotović.
U više navrata pokušali smo da dobijemo i Nikolu i Adema, ali se nisu javljali.

Ukaljao ime kluba

ALBERT NAĐ: NE MEŠAMO SE U PRIVATAN ŽIVOT IGRAČA

Sportski direktor Partizana Albert Nađ tvrdi da klub ne može da sankcioniše igrača ukoliko se neprimereno ponašao tokom pauze u prvenstvu, ali ističe da fudbaleri treba da vode računa o svom ponašanju.
- Igrači su na odmoru i mi ne možemo da im se mešamo u privatan život, baš kao što ne možemo ni da ih sankcionišemo zbog toga. S druge strane, fudbaler Partizana mora da bude svestan da on uvek i svuda ne reprezentuje samo sebe već i klub čiji je član i da zbog toga mora da pazi kako se ponaša - kaže Nađ.

Izvor: Kurir

Pogledajte još