Šta žene žele: Više im je stalo do ovih stvari nego do veličine

Zato je onima koji se osećaju uskraćeno vjeme da osveste druge bonuse, koji su važniji od veličine njihove 'muškosti' - a svi su potvrđeni stvarnim istraživanjima.

Čistoća
Verovali ili ne, čista posteljina drugi je najveći okidač ženskog uzbuđenja. Prvi je gubitak težine. Prilično zabrinjavajuće ako se u obzir uzme podatak da prosečan muškarac posteljinu menja samo četiri puta godišnje.

Izgled
Da, veličina možda jeste bitna, ali ne toliko koliko razvijena ramena i prsa. Izgled tela nosi 80 odsto bodova na listi privlačnosti, a veličina penisa samo 6. Dakle - pravac u teretanu!

Pomaganje
Najbolji način da oraspoložite partneru je da joj pomognete s kućnim poslovima. Anketa je pokazala da je svakoj sedmoj to veliki okidač za pozitivno seksualno raspoloženje.

Seksualne igračke

Parovi koji koriste seksualne igračke imaju veći nivo seksualnog zadovoljstva. Osim toga, mogu vam podići samopuzdanje.

Izdržljivost

Kakva korist od velikg penisa, ako sam čin traje minut. Preuranjena ejakulacija veći je problem muškarcima, ali na sreću postoje rešenja. Kegels vežbe biće od koristi, a na tržištu postoje i razni preparati koji mogu pomoći.

Jezik
Osim što može usrećiti ženu, studija sugeriše da će oni koji pružaju oralni seks ženama manje biti neverni. Analiza 33 studije pokazala je da samo 25 odsto žena uvek doživljava orgazam tokom penetracije (a 52 odsto zaustavlja partnera, jer se boji da će trajati predugo). Drugim rečima, doživljavanje vrhunca za tri četvrtine nema veze s veličinom penisa. Više od 90 odsto žena doživi orgazam kada se partner služi i oralnom stimulacijom, što znači da je jezik delotvorniji generator postizanja vrhunca.

Predanost
Istraživanja su pokazala da je veća verovatnost da će žena doživeti orgazam s muškarcem s kojim je u vezi, nego sa slučajnim partnerom.

Strast
Prema anketi Men’s Healtha, samo 7 odsto žena kaže kako je veličina penisa ključna za njihov užitak. Ostalih 93 odsto kažu kako ih je moguće, zadovoljiti na druge načine. Strast i velikodušnost na listi su iznad veličine penisa.

Komunikacija
Ubedljivo najvažniji faktor za bolji seks je kvalitetna komunikacija, koja vodi do boljeg razumevanja šta partnerka voli, šta je uzbuđuje i koje erogene zone najviše utiču na uzbuđenje (najčešće su to uši i vrat). Ko zna, možda voli i drugačije načine uzbuđenja. Ali, to nećete znati ako o tome ne govorite. Studija je pokazala da su u vezi najvažnjiji dobra komunikacija, a slede je znanje partnera i životne veštine.

Izvor: Net.hr
Foto: drprem.com

Pogledajte još