Er Srbija: Avion ponovo kasnio zbog tehničkog kvara, sleteo na drugi aerodrom

Vidno uznemirenim putnicima osoblje ove kompanije najpre je saopštilo da avion kasni jer se čekaju drugi putnici, da bi posle izvesnog vremena kao razlog kašnjenja naveli sipanje goriva.

"Možda ljudi koji ne putuju često avionom ne znaju, ali za mene, koji redovno idem istim letom, bilo je jasno da se nešto dešava i da se nikakvi putnici ne čekaju" , rekao je jedan od nezadovoljnih putnika.

Jedini iskren
, kaže naš sagovornik, bio je pilot ovog aviona koji je priznao putnicima da je pravi razlog tolikog kašnjenja zapravo tehnički kvar na avionu.

Avion koji je umesto u 18.15 uzleteo tek u 20.46 časova bio je prinuđen da zbog višečasovnog kašnjenja sleti u Keln, a ne na aerodrom u Diseldorfu kako je planirano.

"Tačno je da je let kasnio zbog tehničkog kvara na avionu. Nemam odobrenje da pričam o tome, izjavu ćemo dati drugi dan" , saopštio nam je Vanja Savić, PR "Er Srbije".

Podsetimo, ovo je već drugi put da se dešava sličan problem s avionama "Er Srbija": isti tip aviona - Airbus A319 na liniji Beograd - Abu Dabi - Beograd, početkom ovog meseca bio je prinuđen da se po uzletanju prinudno odmah vrati na pistu u Abu Dabiju, takođe zbog tehničkog kvara na avionu, o čemu smo takođe pisali.

Avion je ostao u Abu Dabiju, a putnici su se drugim letom vratili za Beograd.

Izvor: Pressonline
Foto: Beta/Nenad Petrović

Pogledajte još