Ćerke poznatih roditelja

Ivana Mihić

Ivana je rođena u Beogradu, glumačku karijeru je započela sa devet godina u filmu “Srećna porodica”. Sa trinaest je igrala u ”Varljivom letu 68”, kasnije u filmu “Oktoberfest”, TV filmu “Roman o Londonu”. Glumila je u mnogim filmovima, serijama i predstavama, a od decembra 2008. godine piše mesečne kolumne za dnevne novine ‘’Politika’’. Zbirku tih kolumni, pod nazivom ‘’Jednostavni ljudi’’ objavila je izdavačka kuća Plato. Predgovor za knjigu je napisao veliki pisac David Albahari. Četiri godine je bila predsednik Skupštine Asocijacije filmskih producenata Srbije.

(old_image)

Ivana Žigon

Ivana je ćerka Steve Žigona i Jelena Jovanović Žigon. Pamtimo je po ulogama u filmu "Hajde da se volimo" i "Oriđinali". Prvakinja je Narodnog pozorišta, glumica, rediteljka veoma gledanih spotova na kanalu You Tube, a od skoro je i književnica. Ona vodi i petnaestočlani ansamb Kosovski božuri. Poslednjih godina se povukla iz javnosti.

(old_image)

Katarina Žutić

Katarina Žutić je rođena 24. oktobra 1972. u Beogradu, od oca Miloša Žutića i majke Svetlane Bojković.

Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Predraga Bajčetića, svojom dramatizacijom Belih noći. Diplomska predstava Preferans igrana je dve sezone na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Gledali smo je u Crnom bombarderu, Nebeskoj udici, Pljački Trećeg rajha... Pored glume, Katarina se bavi i muzikom.

(old_image)

Kalina Kovačević

Otac joj je dramski pisac Siniša Kovačević, a majka glumica Ljiljana Blagojević.

Igrala je u filmovima: Jesen stiže, dunjo moja, Sinovci, Optimisti, Konji vrani; u TV serijama: Mala sala, Sinovci, Gorki plodovi; u pozorišnim predstavama: Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, Tri sestre, Goli kralj, Miris kiše na Balkanu...

(old_image)

Doris Bizetić

Doris pamtimo još iz perioda emisije BB šou u kome se pojavljivala pored sestre i oca, čuvenog Borisa Bizetića. Danas Doris gradi sopstvenu muzičku karijeru.

(old_image)

Lena Kovačević

Rođena je 25. februara 1982. godine u Beogradu. Ćerka je našeg poznatog dramskog pisca Dušana Kovačevića. Nastupala je na brojnim takmičenjima i festivalima, uključujući i muzički festival Egzit 2001. godine. Sa Bajagom je 2003. snimila jednu od pesama u filmu „Profesionalac“. U Beogradu je decembra 2009. izdala album pod nazivom „Dobar dan za pevanje“. Bila je član žirija, zajedno sa Vladom Georgievim i Sašom Miloševićem Maretom, na muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije“ koje je 2011. emitovan.

(old_image)

Milica Milša

Milica Isaković poznatija kao Milica Milša ćerka je poznatog književnika i akademika Antonija Isakovića i književnice Leposave Milanin. Igrala je u brojnim filmovima i serijama. Snimila je preko 200 epizoda različitih serija, a široku popularnost je stekla ulogama opasnih i razmaženih devojaka u serijama koje je napisao Siniša Pavić.

(old_image)

Pogledajte još