Vozač spasao kontrolorku Bus Plusa od agresivnog putnika

0

Vozač je autobus zaustavio na stajalištu “Dalmatinska” i sprečio da verbalni napad agresivnog putnika preraste u fizički

Na liniji 27 kontrolorku Bus plusa M. S. juče je verbalno napao putnik koji nije imao kartu. Eskalaciju napada sprečio je vozač autobusa I. D. koji je zaustavio vozilo i predupredio fizički napad.

Vozač je autobus zaustavio na stajalištu “Dalmatinska” i sprečio da verbalni napad agresivnog putnika preraste u fizički. Tim povodom kontrolori i uprava kompanije “Apex” otvorenim pismom zahvalili su se kolegama vozačima Gradskog saobraćajnog preduzeća.

– Koristimo ovu priliku da mu se zahvalimo, kao i svim kolegama koji su i do sada u sličnim slučajevima, pružajući nam pomoć, svoju ličnu bezbednost podredili ljudskosti. U vremunu kada na posao odlazimo strepeći za svoju elementarnu sigurnost, nezaštićeni od teških verbalnih i fizičkih napada jednog broja putnika koji ne žele da plate uslugu koju koriste, zahvalni smo na pomoći koju dobijamo od vozača javnog prevoza – saopštila je kompanja “Apex”.

Kako se dodaje u saopštenju, zaposleni u ovoj kompaniji su svesni da vozači, braneći ih, mnogo rizikuju, ali da bi im bez njihove hrabrosti, posao bio još teži.

Izvor: Večernje Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.