LJUBAVNI TROUGAO: Doris Dragović ludela za Arkanom, Ražnatović želeo razvod

– To je bila veza zasnovana na strasti, posebno kad je reč o Arkanu – tvrdi izvor i objašnjava:- U to vreme on je često hvalio njene veštine u krevetu, dok je Doris bila zaljubljena kao šiparica. Bili su na ivici braka. Željko je još tada počeo da razmišlja o razvodu od tadašnje supruge Natalije – otkriva sagovornik. Doris i Željko krili su da su u vezi, ali su ipak izlazili zajedno, posebno u beogradske klubove “Nanu”, “Trozubac” i “Mažestik”.

To potvrđuje i poznati estradni menadžer Vlada Perović, koji ih je često vidao zajedno.

– Zahar i ja smo joj radili album, ali kada smo shvatili koliki je ona fašista, prestali smo da se družimo. Međutim, nastavila je da dolazi kod mene u “Dugu”, i to sa Arkanom. Vukla se po Beogradu s njim, a pričalo se da su bili u kres kombinaciji – kaže Perović.

Izvor kaže da se Arkanu i Doris jednostavno nije dalo.

– Frka u staroj Jugi još nije počela, ali već je bilo tenzija, pa za nju iz Splita nije bilo baš jednostavno da bude u vezi sa Željkom, koji je bio vođa navijača Zvezde. Arkan ju je često nagovarao da se preseli iz Splita u Beograd, a ona mu je odgovarala da će to učiniti čim se on razvede od Natalije – priča odlično upućeni sagovomik, i dodaje:

– Doris i Željko su sve kontakte prekinuli kada je on 1990. uhapšen u Dvoru na Uni, a Hrvatska proglasila nezavisnost. Nedugo potom Arkan je osnovao “Tigrove” i uključio se u ratna zbivanja u bivšoj Jugoslaviji, a Doris se udala za vaterpolistu Marija Budimira i rodila mu sina Bornu.

Željko je 1993. upoznao Svetlanu Cecu Veličković i oženio se njom dve godine kasnije.

– Umeo je i pred Cecom povremeno da pomene Doris, šaleći se da je bila “čudo” u krevetu, što je nju strašno nerviralo. Ipak, svi koji su se tada družili s njima znaju da je Doris mnogo više volela Arkana nego on nju – zavrišava izvor.

Posle raskida s Arkanom Doris se udala za sportsku legendu Marija Budimira i proglašena je “kraljicom Torcide”. Tu titulu je izgubila kad je 2000. godine u novogodišnjoj noći pevala u Igalu crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću za neverovatnih 120.000 maraka. Samo nekoliko nedelja ranije, kad je u decembru 1999. preminuo Franjo Tuđman, Doris je kao najveća zvezda i članica HDZ držala počasnu stražu uz njegov odar. Zato je nacija bila šokirana njenim pristankom da peva Milu.

Hrvatski novinari koji su pokušall da uđu na koncert u Igalu bili su izbačeni iz hotela. Po povratku u Hrvatsku, nekoliko meseci nije se pojavljivala u javnosti, a njen prvi izlazak na Hajdukovu utakmicu neslavno se završio. Ogorčeni navijači Torcide javno su je izvređali zbog licemerja i zauvek skinuli “s trona”. Pitanja na koja Doris nije odgovorila Pokušavajući da utvrde detalje iz njene i Arkanove veze

Doris Dragović nije odgovorila na pitanja: Da li je istina da ste bili u vezi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, da li će, kada dođe u Beograd, obići njegov grob, da li bi se udala za Arkana da nije došlo do sukoba u bivšoj Jugoslaviji…

Izvor: pressonline/Informer