Sergej Ćetković

U prepunoj sali Centra "Sava", Sergej Ćetković je održao prvi u nizu beogradskih koncerata, za koji se tražila karta više

Sat pre početka koncerta kolone devojaka su pristizale sa svih strana i slivale ka Centru "Sava". U pravom "akvarijumu" dobrih devojaka mogli smo da primetimo tek po kojeg zaljubljenog momka koji je došao u društvu svoje lepše polovine. Ali, moram priznati da je to bila prava retkost.

U sali mrkli mrak, svetle samo mobilni telefoni i foto-aparati spremni za snimanje. Zavesa se podiže. Na scenu stupa mnogobrojni prateći bend. U sali je već vrištanje. Pojavljuje se Sergej i počinje koncert pesmom "Seti se da postojim i ja". Već s prvim taktovima cela sala je na nogama. Pevač, poznat po romantičnim pesmama i baladama za zaljubljene, jednostavno je naveo publiku da igraju zagrljeni, sa upaljenim upaljačima i da se uz njegove pesme vole još više. Ređali su se hitovi: "Probudi me", "Ja ne mogu i neću", "Kristina", "Prokleta bila", "Pogledi u tami"... Kao specijalan gost na koncertu pojavila se Aleksandra Radović, čije je pesme publika horski pevala i pozdravila velikim aplauzom.

"Hvala što ste mi dopustili da vas posle šest godina ugostim kod vas u Beogradu. Samo da znate da zbog vas postojim i ja" - ovako se Sergej obratio svojim najvećim fanovima, među kojima smo primetili i Sanju Marinković, Mariju Srećković Savić, Gocu Tržan, Anu Pendić, zvezde "Granda".... Nakon dva i po sata dobre muzike, publika je zadovoljna otišla svojim kućama, a prijatelji i novinari su se uputili na "VIP After Party" u Lounge bar Promaya.

Jelena Antonijević

Pogledajte još