Saveti za igranje seksi igrica

Mnogi parovi, iako nemaju ništa protiv igranja uloga u spavaćoj sobi, nekako to uvek preskaču i zaobilaze i odlažu na dugi rok. Razlog tome je najčešće strah - strah da partner ne prasne u smeh kada vas vidi, strah da vi ne prasnete u smeh i time povredite partnera, strah da će neko učiniti nešto što će preplašiti ili neugodno iznenaditi onog drugog.

1. Otkrijte šta tačno želite

Sigurni smo da imate barem jednu seksualnu maštariju koju biste voleli da ostvarite - možda vam je seksi neki profesor, možda ste sanjali o zgodnom spasiocu na bazenu ili vam iz glave ne izlazi prezgodni mladi doktor čiji ste pacijent. Ne treba da vas bude sramota ako je vaša maštarija potpuni kliše, ono što je bitno je da vas čini zadovoljnom i da zaista funkcioniše. A verujte nam, igranje uloga stvarno funkcioniše!

2. Podelite maštariju sa svojim partnerom
Jednom kada ste prokljuvili šta vas to tačno pali i koju biste ulogu voleli da odigrate, podelite scenario s vašim partnerom. Najbitnije je da mu ideju predstavite na pravi način - nemojte mu nipošto reći da maštate o nekom drugom, već svoju ideju pretočite u svojevrsni kompliment. Recite mu npr. da ste sinoć sanjali da je on .........., a vi .......... i da vam se taj san čini savršen za rekonstrukciju u stvarnosti.

3. Utvrdite granice
Prije nego se upustite u igru, dajte do znanja partneru šta vam odgovara, a šta ne. Postoji li nešto za šta ste sigurni da vam ne bi predstavljalo užitak, recite to. Ovo posebno važi ako igrate bilo kakvu ulogu koja uključuje kažnjavanje zbog nečega. Možda vam je malo spankinga ok, no bič ili neke druge igračke možda su vam previše. Nemojte se bojati to reći jer je poenta da u igri uživate, a ne da se osećate posramljeno ili da trpite bol.

4. Pobrinite se za scenografiju
Ok, ne trebate pretvoriti sobu u učionicu, ali uz neke dodatke, lakše ćete se uživeti u ulogu. Isto važi i za kostime. Ne morate potrošiti bogatstvo na kostim koji želite, dovoljne su i male promene da pokrenu stvari u pravom smeru. Mnoge se žene lakše stope s novim 'identitetom' s perikom na glavi. Nabavite neku seksi periku, potpuno drugačije boje, promenite šminku i....voilà, zabava može početi!

Izvor: Index.hr

Pogledajte još