Kada žene ne žele seks s partnerom?

Evo koja su to ponašanja koja žene ne opraštaju i zato ne pristaju na seks.

Neuredan stan

Priznajte, kad ste zadnji put spremili stan? Neki muškarci vode devojke kući, očekuju vruću noć, ali dobiju hladan tuš. Zašto? Zato što devojka baci pogled na stan i shvati da je neuredan. Nimalo privlačno! I, naravno, nema seksa.

Previše igračaka

Seks-igračke u spavaćoj sobi su u redu, ali sve ostale igračke... Postoje muškarci koji u svojim spavaćim sobama izlažu figurice filmskih heroja. Žene znaju da su muškarci često velika deca, ali ako u sobi vidi vašu kolekciju, to joj sigurno neće biti seksi. Prevedeno, to bi mogao da bude razlog zašto neke žene odbijaju ovakve muškarce.

Kućni ljubimac

Da, lepo je kada muškarac ima kućnog ljubimca, ali nije lepo kada se taj kućni ljubimac mota oko nogu i skače na krevet te ostavlja svoje dlake po posteljini. To se upravo često dešava pa neki muškarci i ne znajući, ostaju bez seksa upravo zbog svog psa ili mačke. Ako želite da uživate sa svojim partnerom, psa ostavite ispred spavaće sobe i zatvorite vrata.

(Ne)higijena

Možda devojka to nikada neće reći u lice, ali svaka će primetiti da li muškarac miriše, da li mu je čista odeća, kavi su mu nokti, kako mu izgledaju zubi… Jasno je, zar ne. Ako muškarac ne ulazi u kategoriju onih koji vode računa o svojoj higijeni, teško da će neka dama pristati da vodi ljubav s njim.

Ljubljenje

Ljubljenje je prvi korak koji vodi do seksa, a ako taj korak nije dobar, teško da će doći do seksa. Žene ne govore toliko o tome, ali poljupci su jako važni i ako se muškarac ne ljubi dobro, odustaće od seksa.

izvor: Tportal

Pogledajte još