Šest saveta za seks na brzaka

NE PLAŠITE SE DA PITATE
Žene su brže nego što mislite. Prema studiji urađenoj još sredinom prošlog veka ženama je dovoljno samo dva do tri minuta da dožive vrhunac tokom masturbacije. Samim tim i seks na brzinu može da bude podjednako zadovoljavajući za obe strane. Izaberite momenat kada nemate puno vremena, na primer pred odlazak na posao, pa joj recite da je želite baš tog momenta. Jednostavno je seksi i strastveno.

POLJUPCI PO VRATU
Za instant uzbuđenje dovoljno je samo da počnete da je ljubite po osetljivom vratu. Što se brže uzbudi, brže ćete preći na brzi seks. Počnite prstima da joj prelazite duž vrata, a onda pređite na poljupce, uzbudićete je skoro do vrhunca.

ISKORISTITE PRILIKU

Najbolje je da iskoristite priliku kada je ona uzbuđena, što se najčešće dešava oko dve nedelje nakon prestanka menstruacije. Napravite računicu i iskoristite situaciju.

BUDITE PRIPREMLJENI

Sa pravim naoružanjem brzinski seks možete da imate gde god poželite. Odgovarajuća jakna vrlo lako može da postane zamena za ćebe koje biste bacili na zemlju, da biste sebe na njega.

BIRAJTE LOKACIJU
Kuhinja ili kola, dva mesta koja spadaju pod obavezno. Iako je đakuzi izglasan kao jedan od omiljenih mesta, ipak nije pogodan za seks na brzinu. Na kuhinjskom stolu, na javnom mestu gde lako možete da budete uhvaćeni, ili na zadnjem sedištu automobila, neko od ovih mesta će gotovo sigurno pojačati strast.

UČITE OD NAJBOLJIH

Parovi koji su tek dobili bebu moraju da postanu ekpserti brzog seksa kako bi ga uopšte imali. Kako su neka istraživanja pokazala najbolji način da uzbudite ženu koja se tek porodila jeste da je grlite, mazite i ljubite. I ne morate to da uradite neposredno pred seks. Žene u ovoj fazi pamte nežnost čak i po sedam dana. Podjednako može da bude efikasno i na devojkama koje se nisu još našle u ulozi majke. Ne košta da probate...

Izvor: 24sata

Pogledajte još