Nedeljni ljubavni horoskop: 10.2.2014. – 16.2.2014.

OVAN
Pravo je vreme da stupite u kontakt sa nekim starim prijateljem ili sa nekom osobom sa kojem ste imali hemiju i vatru koju jedno drugom nikad niste priznali. Postoji nešto što je ostalo u vašem srcu i upravo ponedeljak je povoljan da to izbacite iz sebe, a postoji i mogućnost ponovnog druženja. Posao će vas opteretiti sredinom nedelje, pa nećete imati mnogo vremena za ljubav. Od petka, pa do kraja vikenda, vaša moć ubeđivanja će biti impresivna. Iskoristite je da poboljšate odnose u vezi, a ne za manipulisanje.

BIK
Vaš način da iskažete romantiku i ljubav se neće najbolje uklopiti sa drugom stranom početkom nedelje, što bi moglo izazvati niz komplikacija u komunikaciji. Nema načina da se stvari poprave, osim razgovorom, razmišljanjem i međusobnim razumevanjem. Ne budite toliki osobenjak. Od srede do petka, vaš ljubavni život će prosto blistati. Budite spremni da ostvarite nove kontakte. U petak očekujte uzbudljiv susret. Za vikend ćete želeti da budete sami i to će vam jako prijati. Nemojte preterivati u tome. Napravite balans i pronađite malo vremena i za druge ljude.

BLIZANCI
Početkom nedelje će vam prijati susreti “jedan na jedan”. Vodite računa da ne preterate u tome i ne ugušite svog partnera. Možda će on ipak žeteti da bude u društvu i van kuće, pa bi moglo doći do nesuglasica. Razgovarajte i pokušajte da napravite balans. U sredu i četvrtak će vaša plemenita i humana strana doći do izražaja. Vaš partner neće želeti da vas opetrećuje problemima i pokušaće da ih sakrije, ali vi čitajte između redova i nađite mu se na usluzi, a karma će vam vratiti za vikend, šta god da uradite.

RAK

Početkom nedelje vodite računa da ne propustite nešto pozitivno i lepo samo zato što sudite o knjizi na osnovu korica. Posvetite se i pridajte više važnosti nekome kome je stalo do vas. Mogli biste otkriti neke novine koje nikako niste očekivali. Sreda, četvrtak i petak su dani vrlo povoljni za upoznavanje novog partnera s obzirom da će vam društveni život biti uzbudljiviji nego inače. Vikend bi vam mogao doneti katastrofu u ljubavi. Ako se to dogodi, ne očajavajte. To je uvod za veliku sreću.

LAV
Sve stvari vezane za vaš ljubavni život će vam u ponedeljak delovati obećavajuće i dobro. Pazite da se ne zanesete previše i ne poverujete u nečija slatkorečiva i lažna obećanja. Sredinom nedelje moglo bi vam se dogoditi da, ako ne budete poveli računa, srce bude slomljeno, a vi povređeni. Ostanite prizemljeni. Za vikend će vaša strastvena priroda biti posebno izražena i očekuju vas jake emocionalne turbulencije. Pazite da ne budete previše posesivni.

DEVICA
Pazite se nekoga ko je non stop u pokretu, ima mnogo obaveza i nemiran duh. Takva osoba bi vas mogla izludeti i poremetiti vaš život i obaveze. Ako imate momka, u utorak , sredu i četvrtak ćete biti ušuškani u ljubavi, romantični i nežni… nemojte preterivati. Izađite malo napolje, kako se ne biste brzo zasitili jedno drugog. Za vikend će slobodnim propadnicima ovog znaka biti veoma zabavno. Bićete veoma atraktivni i puni pozitivnog duha i energije. Za vikend, ako budete umorni, nađite način da izbegnete žurku i dobro se odmorite.

VAGA
Očekujte da će vam ponedeljak i utorak doneti povoljne i lake načine da rešite probleme i nesuglasice koje imate u vezi, pa bi bilo dobro da to iskoristite. Budite spremni na lavinu komplimenata suprotnog pola, s obzirom na to da ćete biti izuzetno šarmantni i atraktivni sve do kraja nedelje. Sastanak ili žurka koju planirate za vikend će proći sjajno! Obucite se najlepše što imate, nasmejte se i uživajte. Očekuje vas sjajan flert koji može izrasti u nešto više.

ŠKORPIJA
Kakav je vaš ljubavni život trenutno? Vreme je da porazmislite malo i ako treba posavetujete se sa nekim prijateljem početkom nedelje. Vaše srce vam šalje poruku da je vreme da nešto menjate. U sredu, četvrtak i petak neki prijatelj bi mogao postati više od toga. Slobodno se upustite u to i zanemarite eventualne strahove i sve brige, jer će se sve odviti najbolje što je moguće. Za vikend obuzdajte svoj ego. Stavite svog partnera na prvo mesto. Pitajte ga šta želi i udovoljite mu. I vama će to pružiti zadovoljstvo.

STRELAC
Uz malo sreće, neki značajni delići priče, kada je vaša veza upitanju, biće napokon složeni. Napokon će vam se razjasniti sve ono što vam nije bilo jasno i što vas je uznemiravalo. Bili pozitivni ili negativni, rezultati će vam doneti mir. U sredu i četvrtak moraćete da napravite neki izbor po pitanju ljubavnog života, koji neće biti ni malo lak. Umesto da uništavate svoje srce i mozak, razmislite dobro o onome šta gubite a šta dobijate i obavezno uključite mozak, jer će uplitenje emocija otežati rešenje. Za vikend će se vaše emocije menjati veoma brzo. To ustvari može biti veoma zabavno.

JARAC
Praštanje je jednostavno i plemenito, ali ono mora doći iz srca. Ovo važi i za oproštaj samom sebi, a to je upravo nešto što treba da uradite početkom nedelje. Zaboravljanje, sa druge strane, može dovesti do toga da ne izvučete lekciju i ponovite grešku, pa o tome povedite računa. Utorak, sreda i četvrtak su sjajni za flertovanje, žurke, sastanke i uopšte sve vidove zabave i radosti. Budite pozitivni i nasmejani. Nikad ne znate ko će vas primetiti. Naročito za vikend. Gde god da idete budite lepi, jer vas očekuje iznenadan i nezaboravan susret.

VODOLIJA
Poradite početkom nedelje na svom duhu. Delite osmehe i komplimente svima oko vas. Osmeh vas ne košta ništa, ali to je način da prizovete pozitivnu karmu i dobre vibracije. Savet: Već u ponedeljak napravite planove za uzbudljiv vikend. Sreda i četvrtak su povoljni da pogledate u svoje srce i unutrašnjost i dobro razmislite o njoj. Vi ozbiljno prihvatate stvari i to je upravo dobro za vas. Za vikend vas očekuju atraktivni i vrući događaji. Varnice će leteti svuda, pa ako ste sami, ne propustite zabavu. A vi parovi, uživajte jedni u drugima.

RIBE
Početkom nedelje nećete biti naročito raspoloženi za sklapanje novih kontakata. Zvezde vam, međutim, savetuju da ne budete ljuti, zatvoreni i negativni, pošto vas očekuje značajno poznanstvo, koje bi moglo prerasti u nešto više. Ostavite vrata svog srca širom otvorena, jer je nova ljubav na pomolu. Ovo važi i za one koju su u emotivnoj vezi. Budite otvoreni i iskreno razgovarajte o onome što vam je na srcu. Kada dodje vikend, nemojte srljati u provod po svaku cenu i preterivati sa alkoholom. Bolje se ušuškajte pored nekoga koga volite i uživajte u intimi.

Izvor: Horoskopius
Foto: fanpop.com

Pogledajte još