NE NASEDAJTE: Romanse koje postoje samo u filmovima

1. Dvoje potpuno različitih ljudi ima malene šanse da postanu par, a posebno da se ludački zaljube jedno u drugo. Aristokratkinja Rouz i siromašni Džek doživljavaju zaljubljenost svojih života, ali u stvarnom životu, da li bi njih dvoje uopšte razmenilo koji pogled?

2. Stranci koji vam uleću s čudnim predlozima iz vedra neba. Uopšte ne možemo zamisliti da se osećamo prijatno vozeći se vozom dok nam potpuni stranac predlaže da se još nekoliko sati nastavimo voziti s njim. Iako ga vidimo prvi put u životu. Pa čak i ako je stvarno sladak. No u slučaju Džesija i Seline, ovaj je scenario predstavljen kao vrhunac romantike!

3. Ne, nadrealna bića nisu poželjna. Edvard Kulen, Luis de Pointe du Lak, pa čak i Edvard Makazoruki, da doista postoje, verovatno bismo od njih užasnuti bežali glavom bez obzira. Ili bismo ih u najmanju ruku ignorisali. Ali sigurno ne bismo umirali od želje da budemo s njima.

4. Aerodromi i avioni i nisu baš romantični. A u romantičnim filmovima, upravo su oni idealna mesta za pokazivanje, dokazivanje i spasavanje ljubavi. Mi kažemo: za ljubav se pobrinite pre ulaska u avion!

5. Nijedan frajer zdrave pameti ne bi dopustio da se zaljubi u ženu svog najboljeg prijatelja. Obožavamo Love Actually, ali stvarno? Od svih žena na svetu, ti si se zaljubio u ženu najboljeg prijatelja?

6. Bajke inspirisane Pepeljugom su upravo to - bajke. Iako cela situacija deluje neverovatno jednostavna kada je Džulia Roberts u pitanju, zapravo je potrebno puno, puno više od divne odeće i otmene frizure da se savršeni muškarac zaljubi u devojku koja ima hrpu problema i emocionalni teret.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Pogledajte još