Dame, izbegavajte ove fraze ako ne želite da vam dragi poludi

“To je samo sport”
Kad njegov najdraži klub izgubi, to nije samo sport – to je dan žalosti. Ako ne shvataš koliko mu je to važno, radije nemoj ništa komentarisati, jer ovako deluješ kao da ismevaš njegovu strast.

“Sladak si kad se ljutiš”
Zamisli da on tebi kaže istu stvar. Kad je ljut, ljut je s razlogom i to shvata vrlo ozbiljno. Ako mu ti daješ do znanja da je u tvojim očima simpatičan kao ljutiti trogodišnjak, samo će se ljutiti još više.

“Reci mi nešto lepo”
Naredbe retko funkcionišu, a muškarac koji oseća pritisak da kaže nešto lepo, jednostavno će izgubiti potrebu za time. Pusti ga da ti to kaže sam od sebe, jer je ovako na silu i ne znači baš puno.

“Zašto ne primećuješ moju novu frizuru
Jer ne obraća pažnju na takve detalje, a ako i obraća, nema potrebu da komentariše. Radije ga pitaj sviđa li mu se kako si se ošišala, jer tom rečenicom postižeš isti efekat, ali ne zvuči kao da ga prozivaš.

“Moj bivši je to radio drugačije”
Ako nastavak rečenice nije to da je tvoj bivši to radio lošije, nemoj ni započinjati. Muškarac ne želi slušati priče o tvom bivšem, niti slušati pohvale na njegov račun, pogotovo ako se sam trudi da uradi nešto dobro.

Izvor: Index.hr