Mačvan: Biće emotivno protiv Partizana

"Povreda još nije zalečena, pauziram već desetak dana i veliko je pitanje da li ću igrati na sledećoj utakmici, jer do sada nisam odradio nijedan trening. Ako istrčim na parket Arene, to bi svakako bio emotivan trenutak. Igrao sam za Partizan jednu uspešnu sezonu, osvojili smo dva trofeja i bilo bi mi drago da se sretnemo na terenu", rekao je Mačvan.

Reprezentativac Srbije je pre dve nedelje povredio zglob, i još se nije sasvim oporavio, tako da se ne zna da li će nastupiti u Beogradu u četvrtak. Galatasaraj ima jednu pobedu više od Partizana i oba tima još imaju šanse da se plasiraju u četvrtfinale.

"Borba za četvrtfinale je skroz otvorena. Partizan ima odličan tim i prepoznatljiv stil, tako da je najbitnije da imamo istu energiju kao crno-beli, da bismo mogli da se nadamo dobrom rezultatu", rekao je Mačvan.

U medijima se pojavila informacija i da bi Mačvan od naredne sezone mogao da igra u NBA ligi. Krilnog centra je 2011. godine izabrao Klivlend kao 54. "pika".

"San svakog igrača je da igra u NBA ligi. Klivlend ima jednu od najboljih organizacija u ligi i velike planove za budućnost, tako da mi to interesovanje svakako prija. Kontakt postoji i srećan sam zbog toga, ali da bi se taj san ostvario moram još mnogo da radim do kraja sezone, da bih pokazao da zaslužujem šansu", rekao je Mačvan.

Utakmica Partizan-Galatasaraj igra se u četvrtak od 20.45 u beogradskoj Areni.

Beta

Pogledajte još