Jovana u problemu: Umesto posla, nude mi pare za seks

Nekadašnja farmerka Jovana Nikolić je nakon javnog raskantavanja sa suprugom Danijelom Alibabićem silno želela da ponovo počne da se bavi manekenstvom, međutim, nije očekivala da će osim poslovnih na njenu adresu stići i ponude drugog tipa.

Ona je prihvatala svaki poziv na razgovor kako bi se što pre aktivirala u javnom životu i poslu, ali, kako “Alo” saznaje, umesto konkretnih ponuda, misicu su sačekali pozivi za seks! Naime, dve firme su pozvale Jovanu da bude njihovo zaštitno lice za 2.000 evra, ali je umesto posla Nikolićevoj ponuđeno da ima seks sa menadžerima.

- Jovana je čula da se ovakve stvari u modelingu dešavaju, ali nikada do sada nije imala prilike da joj neko to ponudi. Kada je došla na sastanak, shvatila je o čemu je reč. Niko njoj nije otvoreno rekao da treba da spava sa nekim za pare, ali joj je bilo jasno stavljeno do znanja šta se od nje očekuje. Naravno, ona se samo zahvalila na saradnji i otišla – rekao je izvor blizak misici.

Ove navode, potvrdila je i Nikolićeva, koja trenutno boravi na relaciji Beograd-Niš, budući da i dalje nema posao.

- Tačno je da sam dobila nekoliko takvih ponuda, ali sam to odbila jer to nije priča u kojoj sebe pronalazim i koju bih ikad u životu prihvatila – odlučna je ona.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još