Vujošević: Klupa, povrede i sudije!

"Igrači su u ovim uslovima dali svoj maksimum, pre svega mislim na dužinu klupe. Pokušali smo da treninzima u igru uvedemo Tarensa Kinsija i da on bude na klupi i da zaigra par minuta ako bude bilo potrebe, ali nije bilo potrebe te vrste. Mnogo bismo više rizikovali nego što bismo dobili", rekao je Vujošević novinarima posle utakmice u Areni.

Partizan je u Beogradu izgubio od Galatasaraja sa 78:70 u sedmom kolu Grupe F i tako ostao na jednoj pobedi u Top 16 fazi Evrolige.

"Nemamo dovoljno dugu klupu da izbegnemo prazne minute. Oni su jako dobro šutirali. Deo toga je bio posledica nedovoljno koncentrisane odbrane, ali je bilo i izgrađenih šuteva gde su demonstrirali kvalitet", kazao je trener crno-belih.

Vujošević je imao primedbu na suđenje.

"Sudije izazivaju reakcije, potom te reakcije kažnjavaju, a ne sagleda se koliko su te reakcije izazvane", kazao je Vujošević.

On je rekao da Bogdan Bogdanović izrasta u velikog igrača i da teret mora da iznese.

"Bogdanović izrasta u velikog igrača i ovo je teret koji mora da iznese. Njemu će biti mnogo lakše kada tu budu bili Kinsi i Aleksandar Pavlović. Najveći problem je duga minutaža u kontinuitetu, odnosno malo odmora", rekao je Vujošević.

Novinare je zanimalo da je Partizan zainteresovan za dovođenje Novice Veličkovića, koji je raskinuo ugovor sa Bambergom, a Vujošević nije želeo da priča o tome.

Partizan će u narednom kolu gostovati Real Madridu, u petak 28. februara.

Beta

Pogledajte još