Vlada Vuksanović na ivici nervnog sloma zbog Nate i Ljube!

Vlada Vuksanović, iako je verovao da je ljubav između njega i Nataše Bekvalac bila iskrena i jaka, ostao je u šoku kada je pogledao snimak na kom njegova bivša verenica odlazi u stan rukometaša Ljube Jovanovića.

Vlada je bio na ivici nervnog sloma i nije mogao da veruje da je Nataša samo nekoliko dana posle raskida njihove veridbe odmah poletela u zagrljaj drugom.

"Vlada je video da je ekipa Paparaco lova snimila Bekvalčevu kako je u novom domu na Dedinju, na Dan zaljubljenih, ugostila bivšeg dečka Ljubu, ali i kako odlazi kod njega u stan. Tada je shvatio koliko je njihova ljubav bila prolazna. On je njom hteo da se oženi i da je čuva pored sebe ceo život. Da je bila pored njega, svašta bi joj rekao, a sebi nije dozvolio da je pozove i kaže sve što mu leži na duši. Razočarao se, jer su se do juče kleli jedno drugom u ljubav", ispričao je izvor blizak manekenu i dodao da je Vuksanović mislio da je to još jedan u nizu prekida i da će se opet pomiriti.

Pročitajte i: Ni Vlada ni Kole: Pogledajte sa kim je u vezi Nataša Bekvalac

"Oni su došli su sa Tajlanda gde sz cvetali od ljubavi. Ne znam kako je odmah mogla da dozvoli sebi da odmah posle svađe i ponovnog prekida, što se dešavalo desetine puta, odmah poleti u stan drugome. Vlada je besan i poludeo je od takvog njenog ponašanja. Verovao je da je iskrena, ali sada je sve palo u vodu. Ne znam šta će se desiti kada se negde sretnu, ali verujem da je Vlada neće štedeti reči i stišavati ljutnju koju oseća", ispričao je izvor i dodao da se Nata svima u okolini pravda kako je Ljuba Jovanović njen drug.

"Ona sada svima priča kako je Ljuba samo njen drug i pokušava da ubedi sve kako nisu imali ništa intimno", dodao je izvor.

Vlada Vuksanović je na sve rekao da nema komentar, dok Nataša Bekvala nije odgovarala na pozive.

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.