Mesečni ljubavni horoskop za mart 2014.

OVAN

Ukoliko, na samom početku meseca 01. ili 02, niste sigurni gde vodi vaša ljubavna veza, onda nemojte praviti nagle promene. Ustvari, nemojte mrdati uopšte! Samo pustite da veza teče svojim uobičajenim tokom i potrudite se da ne osuđujete. Na kraju, univerzum ponekad zna šta je najbolje. Oko 03. i 04. bićete u stanju da malo bolje rasuđujete i sagledate stvari iz različitog ugla, što će vas posebno zadovoljiti. (Vidite kako ponekad, prepustiti se vremenu može doneti boljitak!) Oslušnite svoje emocije 10. i 11.Nemojte zaboraviti da su iskustva koja ste stekli u detinjstvu, napravili realan okvir u kome delujete kao odrasli. Ukoliko je vreme da ih promenite, budite koncizni i krenite ispočetka. Imajte na umu da je ljubav koju delite i primate veoma pozitivna po vas 15. i 16. Zvezde su vam priredile veoma opuštajući period 19, 20. i 21, a na vama je da to iskoristite. Pred kraj meseca, 26. i 27, očekujte izlive emocija. Priglite ljubav 30. i 31, i pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

BIK

Pojaviće se logična nedoumica, na samom početku meseca 01. ili 02, gde se nalazite u vašoj vezi i gde idete. U takvim situacijama, najbolje je da se posavetujete sa prijateljima. Oni vam uvek mogu dati logičan savet, kao i neke znake koji vam mogu pomoći da bolje shvatite situaciju u kojoj se nalazite. To je sjajno, jer prijatelji zato i služe. Oko 05. ili 06, neće vam biti potreban bilo kakav dodatan savet, jer ćete osećati svu čistoću svog srca. Nema ništa nežnije od tog osećaja, zar ne? Takođe, ljubav je uzvraćena na najbolji mogući način, i to vam daje osećaj posebnosti. Pomalo će vas iscrpeti posebni izbori između razuma i osećaja, koje ćete morati da napravite 12, 13. ili 14, tačnije biće vam potrebno malo hrabrosti da se odlučite. Ukoliko želite da impresionirate svog dragog, 19, 20. i 21, a ne osećate se baš najbolje, odložite to. Posvetite malo vremena sebi i pokušajte da saznate odakle vam odlazi ta neraspoloženost i kako da je rešite. Suočite se sa svojim nesigurnostima 26. i 27, a pred kraj meseca, 30. i 31. se opustite i uživajte!

BLIZANCI

Potrudite se da unesete malo kreativnosti u svoj ljubavni život 01. i 02. onoliko koliko možete. Svaka kreativnost podiže vezu na viši nivo, kao i međusobnu komunikaciju. Već 07, 08. i 09, videćete fantastične rezultate. Ukoliko imate problema da verbalno iskažete ono što osećate, 15. ili 16, pokušajte sve da zapišete. Ponekad napisana reč može pomoći da se dosta toga razbistri, i da vam sve postane jasnije. Nemojte ništa forsirati. Pustite da stvari teku svojim tokom, i same dođu na svoje mesto. Probajte već 19, 20 i 21. Radikalno drukčija prerspektiva može promeniti vaš pogled na ljubav 26. i 27. Obratite posebnu pažnju na vaše nade, snove i želje 30. i 31. Što ih bolje budete spoznali, to ćete se bolje osećati.

RAK

Najbolji način da provedete dan, posebno 01. i 02, jeste da se opustite i prepustite svojim osećanjima. Dozvolite im da vas povedu u čaroban svet snova i fantazija, u neke daleke i neispitane teritorije. Biće to prava pustolovina. Na kraju, svet je veoma kompleksno mesto, prepuno misterija, a vi ponekad treba samo da zavirite iza ugla ili uočite znakove pored puta. Dozvolite svojoj mašti da vas povede, a zatim ostvarite neke svoje fantazije 05. i 06. Ako vam zvuči teško, ne zaboravite da ponekad jeste. Ipak, uradite to! Svakako ćete se posebno osećati 10. i 11, kao kraljica, kao neko ko toliko zaslužuje svu tu ljubav (a i zaslužujete je!). Proslavite i ispoštujte taj fantastičan momenat u vašem životu. Ukoliko želite da vaša voljena osoba zna šta osećate 15. i 16, moraćete to i da pokažete. Međutim, to ne znači da morate rečima iskazati, jer postoje i drugi načini. Odaberite šta vam je draže! Obratite pažnju na poslu 22. i 23, da previše ne stavljate svoj privatan život ispred poslovnog, jer se to vašem šefu neće svideti. Budite obazrivi. 28. i 29, pripazite na finansije, a 30. i 31, malo usporite i prepustite se uživanjima sa voljenom osobom.

LAV

Ukoliko ste se uhvatili u koštac sa nekim ko je uvek jedan korak ispred vas, ko vam obećava kule i gradove, i nikad vam ne pokaže pravog sebe, onda je 01. i 02 pravo vreme da se oprostite od te osobe. Ukoliko mislite da tražite nešto što ne postoji, razuverićemo vas. Možda ne postoje baš sve osobine u jednoj osobi. Zato morate napraviti prioritete, šta je to što vama treba, i koji su to kvaliteti koje ta osoba treba da poseduje?! Počnite to i da tražite i pronaćićete, jer je veoma važno da znate šta tražite. Počnite već 05. i 06, i nemojte dozvoliti da vas vaš ego poremeti u tome. Vi zaista umete jako dobro da sagledate osobu i prepoznate ono što vam treba. Obratite pažnju 12, 13. ili 14. na osobu koju ćete sresti. Odvojite malo vremena da sagledate svoje potrebe 19, 20. i 21. Zapitajte se ko ste vi ustvari, ko biste želeli da budete i kako se ljubav uklapa u vašu sliku o sebi. Oko 22. i 23. možete dobiti neočekivane odgovore na ta pitanja! Budite kreativni 28, a 31. dozvolite nekom da promeni vaše mišljenje.

DEVICA

Ukoliko na samom početku meseca osećate kako ništa i niko ne može promeniti vaš trenutni ljubavni status (bilo da ste u vezi ili ne!), verujte da to baš i nije istina. Tačnije, stvari su trenutno veoma podložne promenama, više nego ikad. Tako da, ukoliko ste sami, to će se vrlo brzo promeniti. Ukoliko imate osećaj da stagnirate u vezi, vrlo brzo ćete osetiti napredak. Zato budite spremni na sve, a 05. i 06, obratite pažnju na komunikaciju. Na kraju, vama je zaista stalo da on shvati ono što želite da mu kažete. Birajte pažljivo reči i ton kojim to izgovarate. Zvezde su vam priredile veoma romantičan period 15. i 16, a na vama je samo da budete iskreni prema sebi. Mnoge će zaintrigirati vaša intelektualna radoznalost, 19, 20. i 21. Pri kraju meseca, 26. i 27, poželećete da reorganizujete stvari u svom ljubavnom životu, a 30. i 31, pristanite na neke kompromise koji će vam na kraju doneti posebno zadovoljstvo.

VAGA

Što više lepote spoznajete oko vas, to ona sve više izbija iz vas. To će posebno biti naglašeno na samom početku meseca, 01. i 02. Zato, ovog meseca dozvolite svoj lepoti sveta da utiče na vas. Vaš osećaj za ljubav može promeniti sve. Oko 05. i 06, vaš osećaj može biti okrenut više ka muzici i zvuku, nego ka vizuelnoj lepoti. To je takođe jako lepo i posebno opuštajuće. Na kraju, svet je prepun očaravajućih užitaka. Posebno će vam se učiniti sladak neko koga ste odavno primetili. Vreme provedeno sa prijateljima, praktično je vreme koje treba da iskoristite 12, 13. i 14. A neko od njih, može imati nekog veoma zanimljivog da vas upozna. Potražite romantiku, čistu i jednostavnu, 17. i 18. Ona je tu negde, oko vas. Istražujte malo 22. i 23. Dozvolite svojoj romantičnoj strani da se ispolji u potpunosti 26. i 27. Na samom kraju meseca, 30. i 31, malo izanalizirajte neke svoje reakcije u raznim situacijama sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Romantika je ono što ćete osećati 01. i 02. Tačnije, to je jedino što ćete želeti, na samom početku meseca. Oko 05. i 06, pojaviće se malo brži tempo u vezi, doćiće do izvesne ratobornosti. Nemojte da vas to zabrinjava, jer je i ona deo uspešne veze. Ponekad veza izgleda kao veoma kompetetivna partija šaha. Svakako ćete biti izazvani, različitim osećanjima: romantičnim, i osećanjima izazvanim bilo porodicom, poslom ili situacijom, i ako bilo koji od njih izbije na površinu 12. i 13, dočekajte ih sa blaženstvom i samopouzdanjem. Vaša intenzivna energija i neodoljivi šarm oboriće nekog sa nogu 19, 20. i 21, i taj neko će biti potpuno spreman da vam se prepusti. Ukoliko vam je potrebna promena, redekorišite svoju spavaću sobu 26. ili 27, a svoj stres izbacite iz sebe u teretani, nikako na voljenu osobu 30. i 31.

STRELAC

Ne možete očekivati 01. i 02, da budete preplavljenim romantičnim osećanjima, ukoliko ste stalno pod stresom, preskačete treninge ili ste generalno isrpljeni. Pre nego što se prepustite ljubavi i romantici, vreme je da se posvetite sebi i dovedete se u red. Naspavajte se, idite redovno na treninge, hranite se zdravo i relaksirajte. Rezultate očekujte vrlo brzo, već 03. i 04. Dobro razmislite o nekom ko vam se dopada, 10. i 11. Da li ga previše idealizujete? Da li je to zaista osoba koja će vas podržati u svemu i ohrabriti? Posebno oko 15. ili 16, nemojte tražiti nešto što znate da ne možete dobiti. Umesto toga, zapitajte se zašto želite tu osobu, zašto su vam bitne neke stvari kod nje i da li vam je to zaista toliko bito? Ili vam je jednostavno ta osoba draga sama zbog sebe. Pripremite se za veoma romantičan period 22. i 23. Opustite se 28. i 29, i prepustite osećanjima. I na samom kraju meseca, 30. ili 31 romantična osećanja vas neće napustiti, a to je zaista nešto predivno.

JARAC

Kako biste dobili najbolje rezultate u svojoj vezi, prvo pogledajte duboko u sebe i svoja osećanja, 01. i 02. Dozvolite svojoj kreativnosti da izbije na površinu. Ne zaboravite da što bolje budete stupili u vezu sa svojom kreativnošću, to ćete se lepše i romantičnije osećati. Bićete spremniji za romantična osećanja i otvoreniji za nova. Na kraju, veoma je uzbudljivo provesti dan radeći ono što voliš, sa ljudima koje voliš i sve to će vam dati posebnu energiju 05. ili 06. Ljudi oko vas će primetiti vaš rastući entuzijazam, a moguće je i da ćete privući osobu koja vam se posebno dopada. Radite na sebi, i vežbajte da se nosite sa različitim raspoloženjima koja će vam se naći na putu, 10. ili 11. Zvezde su vam priredile izuzetno romantičan period 15. i 16, i na vama je da to iskoristite. Ukoliko imate nekih nedoumica, potražite pomoć prijatelja 20. Njihov savet će vam posebno pomoći. Pred kraj meseca očekuje vas posebno romantičan period, prepun ljubavi svuda oko vas, posebno 24. i 25. Oko 30. i 31. nemojte brinuti, jednostavno budite srećni i uživajte u divnom periodu svog života.

VODOLIJA

Na samom početku meseca 01. i 02., osetićete dve veoma konkretne promene u svom životu. Jedna je veoma prizemna i praktična i nateraće vas da dobro proverite svoj bankovni račun i povedete računa o trošenju novca. Druga je suprotna, vrlo mistična i duhovna. Imaćete osećaj kao ste neku osobu već sreli ili da ona poseduje određene poglede na svet koji mogu totalno promeniti vaš. Najbolje što možete da uradite u takvoj situaciji jeste da se fokusirate samo na ono bitno, da i iz jedne i druge promene otklonite nebitno, i jedino ćete tako biti u stanju da obe promene uspešno sprovedete. Zvezde su vam priredile posebno romantičan period 07. i 08. Zadivljujuće je šta sve veza između dvoje ljudi može da donese. Kreativnost koju ćete osetiti 12, 13. i 14, biće izazvana upravo tom konekcijom sa dragom osobom. Oko 19, 20. i 21, osećanja će vas preplaviti i spoznaćete njihovu dubinu. Osetićete veliku privlačnost određenoj osobi ili ideji ili prema oboma. Fantastičan kraj meseca donosi veličanstven sprektar emocija 26. i 27, što će vam omogućiti da istražujete i uživate. Pokažite malo saosećajnosti 30. i 31, ne samo prema drugima već i prema sebi.

RIBE

Sam početak meseca, 01. i 02, pokazaće se u svoj svojoj veličanstvenosti. Vaš mesec! Udahnite punim plućima i zaplovite u njega, ali nemojte zaboraviti da ostanete pribrani onoliko koliko možete i uspostavite neophodnu vezu sa svojim telom i guhom. Biće ovo odličan period za vas, a vi nećete želeti išta da propustite zato što ste napeti. Ustvari, kako biste se osećali sigurni, postarajte se da ta dva dana ne radite. Oko 05. i 06, očekujte iznenađujući ljubavni poziv. Dobro, možda ste ga očekivali, ali možda ćete ga još slađe osećati ukoliko se baš iznenadite. Zvezde su vam priredile posebno misteriozan period oko 10. i 11, i vi ćete se posebno zabaviti istražujući sve te misterije. Nemojte biti previše kritični, posebno ne u vezi 15. i 16. Ponekad se treba malo opustiti i dopustiti stvarima da teku svojim tokom. Postarajte se da posegnete za onim što istinski želite i da sebi postavite realne limite 19, 20. i 21. Veoma romantičan period 28. i 29, i zaista ćete se osećati voljenom. Dozvolite misteriji da vam ulepša kraj meseca, 30. i 31.

Izvor: Horoskopius
Foto: sxc.hu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.