Ilmina majka krivi Eminu: Njoj je neko naredio da izbaci moje dete!

Edina ne krije da je duboko povređena i ujedno šokirana ishodom takmičenja, ali i da nema logično objašnjenje za Ilmino izbacivanje, a otkriva i da se produkcija X faktora oglušila o njihove zahteve da dobiju uvid u glasove publike.

Pročitajte i:
Da li se situacija otrgla kontroli? Uznemirujuća poruka Emine Jahović

- Ajde vi meni kažite kako se ovo desilo? Juče, gledam Ilmu kako prati reprizu “X Factora” i vidim kako je boli što je ispala, pa kome se ne bi srce pocepalo? Pita me: “Mama, kako je moguće ovo?”, a ja ne znam šta da joj kažem. Život ide dalje, ali razloga za burne reakcije svakako ima – počinje priču Edina i nastavlja:

Pročitajte i: Ilma se pravda: Ne znam zašto je došlo do ovolike zbrke na svim portalima

- Moje dete je bilo favorit za pobedu, ne za drugo ili treće mesto, već za pobedu! Naravno da je nepravda, ko je još ispao zbog godina? Ako je bila dobra na audiciji sa 13 godina, što sad ne može da prođe dalje?! Verovala sam da će pobediti, ona je uvek pobeđivala na takmičenjima, i sad je ovo potpuni šok za nju – kaže ona za naš portal i objašnjava kako stvari izgledaju iz njenog ugla.

Pročitajte i: SKANDAL: Besna Ilma kune Eminu na Fejsbuku

- Ako treba da se traži krivac, onda mogu da kažem da je to Emina, ona je prelomila da Ilma ode i ovo je bio prvi put da žiri nekog izbaci, i narod koji je glasao je izrađen! To su hiljade poruka onih koji podržavaju moju ćerku, čitave firme su organizovale glasanje i to ništa nije značilo te večeri. Ja misim da je nju neko pritisnuo sa strane, jer je ona uvek hvalila Ilmu, ne znam šta se desilo i kome odgovara da najbolji takmičar ispadne. Tražila sam da mi pokažu njene glasove, ali nisu smeli! – priča ogorčena majka 13-godišnjeg slavuja iz Kiseljaka.

- A ako ćemo o kompetentnosti žirija, ne bi bilo loše da Eimna stane pored Ilme i da zapeva, pa da vidimo koja ume bolje, a publika neka odluči koja ima bolje glasovne mogućnosti. Ali da ne odlučuje žiri, već samo publika – rekla je ona, i dodala da od svih sudija istinski poštuje Željka Joksimovića jer je on jedini rekao da njena Ilma poseduje pravi x faktor.

Iako je Maid bio u duelu sa Karahmetovom, Edina napominje da nije kivna na njega, već ga, šta više, smatra da je on, posle Ilme, najjači vokal u “X Factoru”.

- Moram samo da kažem da mislim da Hećimović treba da pobedi, ali, kako stoje stvari, daj bože da osvoji treće mesto! Šanse, prema žiriju, imaju Tamara Milanović ili Daniel Kajmakoski – zaključila je Edina.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još